Desenul obscen realizat de o tânără cu instalaţia de Crăciun pe acoperişul casei. Vecinii s-au revoltat

O femeie din statul american Kansas şi-a revoltat vecinii cu un desen obscen realizat din instalaţia de Crăciun pe acoperişul casei.

10823 afișări
Imaginea articolului Desenul obscen realizat de o tânără cu instalaţia de Crăciun pe acoperişul casei. Vecinii s-au revoltat

Desenul obscen realizat de o tânără cu instalaţia de Crăciun pe acoperişul casei. Vecinii s-au revoltat

Shelby Gash, în vârstă de 24 de ani, a publicat pe Facebook imagini care surprind un desen în formă de penis realizat din instalaţia luminoasă de Crăciun, pe acoperişul casei, relatează WDAF-TV.

Pozele au primit online mii de like-uri şi share-uri, însă vecinii femeii nu au fost încântaţi de gestul ei. Aceştia au aflat de simbolul realizat pe acoperiş după ce a apărut la un canal local de televiziune.

„Nu este potrivit pentru copii” a comentat un vecin nemulţumit. După ce a aranjamentul tinerei a devenit popular, localnicii au venit să facă poze desenului de pe acoperiş. „Îmi pare rău vecini, am simţit nevoia să realizez un penis uriaş pe acoperiş. Asta e sezonul” a scris Shelby pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici