Despre moartea clinică şi adevărul de dincolo, marţi, la "Dincolo de poveştiri"

Elena Lasconi va prezenta cazurile unor persoane care sunt convinse că în timpul cât au fost în moarte clinică sufletul li s-a desprins de corp şi l-au întâlnit pe Dumnezeu, în ediţia de marţi a emisiunii "Dincolo de poveştiri", difuzată de la ora 23.30, pe postul Acasă.

1715 afișări
Imaginea articolului Despre moartea clinică şi adevărul de dincolo, marţi, la "Dincolo de poveştiri"

Despre moartea clinică şi adevărul de dincolo, marţi, la "Dincolo de poveştiri"

"Am simţit că ies din trup, de parcă aş fi fost o bombă", spune o femeie de 34 de ani, care a trecut printr-o experienţă cutremurătoare, moartea clinică, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de postul de televiziune.

Aceasta susţine că în timpul operaţiei de cezariană sufletul ei s-a desprins de corp şi îşi aminteşte fiecare secundă din extraordinara călătorie. La mulţi ani după această întâmplare, fiica ei i-a făcut o mărturisire tulburătoare. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în ediţia de marţi a emisiunii "Dincolo de poveştiri", pe postul Acasă.

Pe de altă parte, profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan, specialist în neurologie şi psihiatrie, dezvăluie, în cadrul emisiunii "Dincolo de poveştiri", cazuri tulburătoare: "O fetiţă de 12 ani a ajuns în moarte clinică. Ea spune că i-a văzut pe Iisus şi pe Dumnezeu şi el a întrebat-o: «Rămâi aici?» şi fata i-a răspuns: «Da, e bine dar... mă întorc la mama!» şi Dumnezeu i-a zis: «Bine, du-te!»".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici