Destine unite pe Zoom! Unde au devenit legale căsătoriile prin intermediul platformelor online

  • Căsătoriile prin platforme de tipul Zoom devin legale în New York
  • Guvernatorul Andrew Cuomo din New York a emis o directivă care le permite cuplurilor să obţină licenţă de căsătorie prin intermediul unei legături video.
  • Pe fondul interdicţiilor care impun distanţarea socială, tot mai multe cupluri apelează la oficializarea relaţiilor prin intermediul platformelor online
358 afișări
Imaginea articolului Destine unite pe Zoom! Unde au devenit legale căsătoriile prin intermediul platformelor online

Sursa: Profimedia

Căsătoriile prin platforme de tipul Zoom devin legale în New York. Guvernatorul Andrew Cuomo a emis o directivă care le permite cuplurilor să obţină licenţă de căsătorie prin intermediul unei legături video. Pe fondul interdicţiilor care impun distanţarea socială, tot mai multe cupluri apelează la oficializarea relaţiilor prin intermediul platformelor online: ”Acum nu mai aveţi scuze când se pune problema căsătoriei. Nicio scuză, o puteţi face prin Zoom. Da sau nu!”, a arătat Cuomo.

Pe fondul interdicţiilor care impun distanţarea socială, tot mai multe cupluri apelează la oficializarea relaţiilor prin intermediul platformelor online. Guvernatorul american Andrew Cuomo din New York a emis o directivă care le permite cuplurilor să obţină licenţă de căsătorie prin intermediul unei legături audio-video. 

Şi în alte colţuri ale lumii, căsătoriile prin intermediul platformelor online încep să îşi găsească susţinători.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici