Destiny's Child s-ar putea reuni: Beyonce vrea să lanseze un nou album şi să susţină un turneu alături de colegele sale

Cântăreaţa americană Beyonce intenţionează să lanseze un nou album de studio şi să susţină un turneu mondial alături de Kelly Rowland şi Michelle Williams, fostele ei colege din Destiny's Child, în 2016, la 10 ani după despărţirea oficială a grupului.

145 afișări
Imaginea articolului Destiny's Child s-ar putea reuni: Beyonce vrea să lanseze un nou album şi să susţină un turneu alături de colegele sale

Destiny's Child (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul Destiny's Child s-a reunit weekendul trecut la gala Stellar Gospel Awards din Las Vegas. A fost pentru prima dată când Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams au cântat împreună pe o scenă, după concertul susţinut la gala Super Bowl din 2013, din New Orleans, informează dailymail.co.uk.

Beyonce şi Kelly Rowland i-au luat prin surprindere pe spectatorii de la Stellar Gospel Awards atunci când au urcat pe scenă alături de Michelle Williams, pentru a interpreta o colecţie de piese gospel, inclusiv "Alpha & Omega" şi piesa "Say Yes" de pe albumul "Journey To Freedom" lansat de Michelle în septembrie 2014.

Grupul a fost ovaţionat în picioare de cei 9.000 de spectatori, însă cele trei cântăreţe nu au fost prezentate sub denumirea Destiny's Child, ci prin intermediul numelor lor individuale.

Tabloidul Daily Mail a publicat în regim de exclusivitate o ştire potrivit căreia cele trei artiste intenţionează să se reunească din nou în 2016, la zece ani după destrămarea oficială a formaţiei, pentru un turneu mondial şi un nou album de studio, însă fără să utilizeze numele grupului.

Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce şi fostul manager al grupului, deţine o pătrime din drepturile aferente acestuia. Orice proiect realizat sub numele Destiny's Child îi va aduce acestuia o pătrime din încasări, a precizat o sursă pentru Daily Mail.

Niciuna dintre cele trei cântăreţe nu mai doreşte o colaborare cu Mathew Knowles, care a manageriat în trecut fiecare dintre cele trei artiste, dar şi întregul grup Destiny's Child.

Kelly Rowland a fost prima care l-a concediat, în 2009, urmată de Michelle Williams, în 2010. La rândul ei, Beyonce şi-a concediat tatăl în 2011, după ce acesta a fost acuzat că şi-a însuşit în mod ilegal o parte din banii câştigaţi de vedeta americană.

Căsnicia lui Mathew cu mama lui Beyonce, Tina Knowles, s-a încheiat după ce presa americană a aflat că tatăl vedetei americane a avut o aventură cu Alexsandra Wright, care a rămas însărcinată. După ce aceasta a născut un fiu, Nixon, Tina Knowles a depus imediat actele de divorţ.

În 2014, presa americană a aflat că Mathew Knowles are un al doilea copil nelegitim cu o altă femeie. Fiica lui se numeşte Koi şi are vârsta de patru ani.

La sfârşitul anului 2012, Beyonce l-a invitat pe tatăl ei pentru a o cunoaşte pe fiica ei, Blue Ivy, iar cei doi au avut o conversaţie care a fost prezentată în documentarul "Beyonce: Life Is But a Dream", prezentat de HBO. Însă imediat după aceea, potrivit unor surse, vedeta a încetat din nou să comunice cu tatăl ei, iar acesta o poate contacta doar pe e-mail, prin intermediul asistentei sale personale.

Grupul Destiny's Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a început să devină cunoscut. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny's Child în trio - Kelly Rowland, Beyonce şi Michelle Williams.

Trupa şi-a anunţat despărţirea în 2002, reunindu-se doi ani mai târziu pentru lansarea unui album de studio şi a rămas activă până în 2006. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici