Detalii necunoscute din viaţa lui Elton John, într-o nouă biografie

Detalii necunoscute din viaţa lui Elton John sunt prezentate într-o nouă biografie a starului britanic, "Elton: The Biography", în care scriitorul David Buckley dezvăluie faptul că, în ciuda averii şi faimei obţinute, acesta a reuşit abia de curând să învingă demonii tinereţii, potrivit Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Detalii necunoscute din viaţa lui Elton John, într-o nouă biografie

Detalii necunoscute din viaţa lui Elton John, într-o nouă biografie

Autorul, care a avut la dispoziţie interviuri noi, precum unele şi publicate anterior, scrie în biografie că pentru a-l înţelege pe Elton Hercules John (numele legal al starului din 1972) trebuie să iei în considerare faptul că Reginald Dwight (fostul nume al starului) era o persoană foarte tulburată emoţional şi psihologic.  

Viaţa lui John este prezentată cronologic, de la cucerirea topurilor de muzică pop la colaborările cu textierul Bernie Taupin, cu care a realizat hituri precum "Your Song", "Rocket Man", "Bennie and the Jets", "Candle in the Wind" şi "Daniel", în perioada 1970 - 1976. Buckley prezintă, de asemenea, metodele de lucru violente ale lui John, acesta dând dovadă de o mare duritate dacă versurile nu i se par potrivite pentru melodiile sale. La fel de dur se comporta şi la nivel personal, cu prietenii şi iubiţii săi, potrivit scriitorului.

În aceeaşi biografie, Buckley a dezvăluit că Elton John, cântăreţ care în prezent îşi recunoaşte deschis homosexualitatea, a încercat să se sinucidă într-o perioadă a vieţii în care urma să se căsătorească cu o femeie.

Cântăreţul a fost descoperit din întâmplare de Bernie Taupin. "Odată, Bernie l-a găsit pe Elton în timp ce acesta se pregătea să se sinucidă, pe când trebuia să se însoare cu o femeie numită Linda Woodrow", scrie în biografie autorul David Buckley.

"Elton şi-a băgat capul în cuptorul aragazului. Dar Bernie a izbucnit în râs şi nu se putea opri: nivelul gazului era minim, iar ferestrele erau deschise. Mai mult, Elton îşi odihnea capul pe o pernă", scrie Buckley.

Elton John, în vârstă de 60 de ani, şi partenerul său de lungă durată, David Furnish, fac parte dintre cele 700 de cupluri gay care şi-au legalizat relaţia la 21 decembrie 2005, ziua în care a intrat în vigoare legea ce permite uniunile civile între homosexuali în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici