Dezvăluire CUTREMURĂTOARE făcută de soţia ucigaşului lui John Lennon. Iată ce ar fi făcut Mark Chapman cu două luni înainte să-l împuşte pe artist

Soţia lui Mark Chapman, bărbatul care l-a omorât pe John Lennon, a declarat că acesta îi spusese că îl va ucide pe legendarul artist cu două luni înainte ca acest lucru să se întâmple.

4455 afișări
Imaginea articolului Dezvăluire CUTREMURĂTOARE făcută de soţia ucigaşului lui John Lennon. Iată ce ar fi făcut Mark Chapman cu două luni înainte să-l împuşte pe artist

Foto: hepta

Gloria Hiroko Chapman a spus că soţul ei nu a comis atunci crima datorită dragostei pe care i-o purta ei, potrivit The Mirror. Mai mult, ea a adăugat că Chapman i-a spus că a aruncat arma pe care intenţiona să o folosească. Soţul ei ar fi spus că doreşte să se maturizeze, iar el şi soţia lui să ducă o viaţă lungă şi liniştită împreună.

Aceste declaraţii au fost făcute de femeie înainte ca Mark Chapman să ajungă în faţa unei noi comisii, cea de-a zecea, care analizează eliberarea lui condiţionată după 38 de ani petrecuţi după gratii.

Lennon avea 40 de ani atunci când a fost ucis, în decembrie 1980, în faţa casei lui din New York.

Gloria a declarat că atunci când a auzit că artistul a fost împuşcat a ştiut imediat că soţul ei, care se afla în oraşul american, este autorul crimei. „Am venit acasă de la serviciu, am pus masa şi mă uitam la Micuţa Casă din Preerie... când dintr-o dată au apărut cuvinte în partea de jos a ecranului care anunţau că John Lennon a fost ucis în New York de către un bărbat caucazian. Viaţa mea s-a schimbat dramatic în acea noapte. Eram acum doamna Mark David Chapman, soţia unui criminal... şi nu orice criminal, ci cel a cărui victimă era cunoscută şi iubită de milioane de oameni din întreaga lume”, a spus Gloria Hiroko Chapman.

Ea a mai declarat că nu contează cât timp va sta Mark Chapman după gratii, deoarece ea îl va aştepta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici