Dezvăluiri despre Marlon Brando: Celebrul actor îşi înregistra în secret convorbirile telefonice

Actorul Marlon Brando a încălcat ani la rândul legile americane înregistrând în secret convorbirile telefonice pe care le avea cu prietenii şi asociaţii săi celebri şi influenţi.

491 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri despre Marlon Brando: Celebrul actor îşi înregistra în secret convorbirile telefonice

Marlon Brando (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul a lăsat după moartea sa o adevărată colecţie de înregistrări ale convorbirilor lui telefonice, informează contactmusic.com.

Mogulul cinematografiei Mike Medavoy, unul dintre executorii averii lui Brando, a declarat pentru publicaţia Globe: "Brando era celebru pentru faptul că telefona seara târziu şi cred că-şi înregistra aproate toate convorbirile".

Avocatul Jeffrey Abrams, managerul Brando Enterprises - compania care se ocupă de protejarea moştenirii lui Brando -, lucrează împreună cu moştenitorii starului pentru a aduna toate aceste înregistrări, împreună cu scrisori şi fotografii pe care fanii nu le-au văzut niciodată.

Abrams mai spune că Brando era un fan al noilor tehnologii şi că avea înregistrări telefonice datând chiar din anii 1950.

Tabloidul Globe sugerează că multe dintre starurile hollywoodiene vor tremura la gândul că aceste înregistrări vor fi făcute publice pentru că vor fi date în vileag multe secrete.

Înregistrările vor fi incluse într-o expoziţie retrospectivă şi într-un volum despre Marlon Brando.

Legile californiene interzic civililor să înregistreze convorbirile telefonice fără a avea permisiunea celor cu care vorbesc.

Marlon Brando este unul dintre cei mai mari actori de film ai secolului al XX-lea. S-a făcut remarcat mai ales datorită rolurilor din filmele "Un tramvai numit dorinţă" şi "On the Waterfront", pentru care a primit primul său premiu Oscar, în 1955. Stilul lui actoricesc, combinat cu apariţiile sale publice ca outsider al Hollywood-ului anilor 1950 şi 1960 au avut o influenţă majoră asupra generaţiei de actori ce i-au urmat.

Ulterior, în ciuda unei anumite etichete de paria care i-a fost conferită, Brando a interpretat la superlativul absolut, stabilind un nou standard estetic, rolul lui Vito Corleone din primul film din seria lui Francis Ford Coppola închinată unui boss mafiot, "Naşul/ The Godfather", pentru care a primit al doilea Oscar din carieră, în 1973.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici