Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu - cel mai nou cuplu de film, într-o producţie MediaPro Pictures

Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu sunt protagoniştii celei mai recente comedii romantice marca MediaPro Pictures, pentru care filmările au debutat săptămâna aceasta.

877 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu - cel mai nou cuplu de film, într-o producţie MediaPro Pictures

Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu - cel mai nou cuplu de film, într-o producţie MediaPro Pictures

Filmările au loc în Bucureşti şi în Studiourile din Buftea. Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig ("Nunta mută", "Poker", "Ultimul corupt"), proiectul este o comedie romantică în care spaţiul virtual şi în special reţelele de socializare sunt cele care generează întreaga poveste.

Dani, interpretat de Andi Vasluianu, este în timpul liber un gigolo cu jumătate de normă, iar în viaţa de zi cu zi angajat la o companie de cablu. Când prietenul lui cel mai bun, Toni (Marius Damian), îl trimite în locul lui la o întâlnire cu Oana (Antoaneta Zaharia), femeia visurilor lui cunoscută pe internet, Dani nu-şi imaginează că-şi va întâlni jumătatea. De cealaltă parte, Dana (Diana Dumitrescu) este forţată de prietena ei, Oana, care se ruşinează cu kilogramele în plus, să meargă la întâlnirea cu Toni, bărbatul de care s-a îndrăgostit pe internet. Începe o întreagă aventură în care personajele se găsesc în situaţii extrem de comice şi bine dozate, după cum mărturiseşte regizorul Iura Luncaşu.

Pentru Diana Dumitrescu lucrul la primul ei lungmetraj este un vis devenit realitate. "Aşteptarea mea a luat sfârşit, îmi doream de foarte mult timp să fac asta. Sincer nu m-am gândit că în primul meu lungmetraj voi avea un rol principal. Sunt onorată că joc cu Andi Vasluianu, un actor pe care-l admir de foarte mult timp, dar în acelaşi timp şi intimidată de faptul că el este un actor cu o experienţă vastă în film. Însă am descoperit, prin prisma Danei, personajul meu, că am alături de mine un actor extraordinar şi un partener foarte bun de la care am ce învăţa".

Andi Vasluianu mărturiseşte că-şi foloseşte experienţa de până acum pentru a intra cât mai repede în rol. "Sunt în perioada în care descopăr filmul şi încerc să-i înţeleg ritmul, dar sunt şi foarte multe lucruri pe care le ştiu deja şi care mă fac să mă pun în acord cu toată lumea de pe platou. Toni, personajul pe care-l interpretez, este un băiat foarte inteligent care profită de anumite atuuri pe care le are şi se descurcă în orice situaţie, mai ales în cele în care sunt implicate şi femei", spune Andi Vasluianu.

Imaginea filmului este semnată de Manu Kadosh ("Modigliani", "Fire & Ice: Cronica dragonilor", "The Lost City").

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici