Diana Krall la Bucureşti! Vezi aici care sunt pretenţiile divei

Diana Krall, "diva modernă a muzicii jazz", care, duminică, va concerta la Sala Palatului din Capitală, a solicitat ca în culisele concertului să aibă trandafiri albi, camere decorate cu bun gust şi produse alimentare organice, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

73 afișări
Imaginea articolului Diana Krall la Bucureşti! Vezi aici care sunt pretenţiile divei

Diana Krall la Bucureşti! Vezi aici care sunt pretenţiile divei

Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl adoptă, Diana Krall a insistat ca în culise să-i fie pregătită o selecţie de produse proaspete, în special legume şi fructe, artista adoptând o dietă sănătoasă, bazată pe alimente de componenţă organică. Printre solicitările pentru concertul de la Bucureşti se numără cinci tipuri diferite de pâine fără conservanţi şi E-uri, şase tipuri de cereale fără zahăr, o selecţie de brânzeturi fine, cartofi copţi, iaurt grecesc şi numeroase feluri de fructe şi legume care să îi fie puse la dispoziţie în zona de backstage.

Şi membrii staff-ului artistei sunt adepţi ai unui stil de viaţă bio, aceştia solicitând organizatorilor ca meniul cinei din ziua spectacolului să includă o varietate de salate, lactate, preparate vegane şi vegetariene, pâine integrală şi unt de migdale. În ceea ce priveşte cabina personală, Diana Krall a dorit să-şi petreacă momentele de dinaintea concertului într-o cameră decorată simplu, din care să nu lipsească trandafirii albi.

Concertul Dianei Krall se va desfăşura duminică, la Sala Palatului din Bucureşti. Accesul publicului în sala de spectacol se va face începând cu ora 19.00, spectacolul urmând să debuteze în jurul orei 20.30. Conform solicitărilor echipei artistei, nu va fi permis accesul publicului în sala de concert cu echipamente de înregistrare audio-video. Ultimele bilete pentru show-ul "divei muzicii jazz" mai pot fi achiziţionate online, pe www.myticket.ro, până pe data de 19 noiembrie, ora 17.00, acestea fiind apoi disponibile doar în reţeaua magazinelor Diverta, până pe data de 22 noiembrie inclusiv, la preţurile de 500, 300, 220, 150 şi 100 lei, în funcţie de poziţia în sală.

Cu o carieră de peste 20 de ani, Diana Krall a promovat jazzul modern, pe care l-a îmbogăţit cu o interpretare proprie, caldă şi senzuală. Baladele clasice cu bogate influenţe ale muzicii pop au devenit apanajul unui stil unic şi inconfundabil al celei care avea să fie supranumită "diva jazzului modern".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici