Diane Keaton a căzut pe platourile de filmare

Actriţa americană Diane Keaton a căzut pe platourile de filmare, suferind o rană la nivelul craniului, dar în prezent "se simte bine atât fizic, cât şi mental" şi este în afara oricărui pericol, potrivit producătorilor celui mai recent film al acesteia, informează bbc.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Diane Keaton a căzut pe platourile de filmare

Diane Keaton a căzut pe platourile de filmare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii studiourilor Paramount Pictures au declarat luni că actriţa americană, în vârstă de 63 de ani, a fost transportată la spital pentru efectuarea unor teste medicale amănunţite, însă medicii au anunţat că Diane Keaton se simte bine şi i-au permis să revină pe platourile de filmare a doua zi.

Acest accident a avut loc la New York, în timpul filmărilor comediei "Morning Glory".

Pentru acest film, ea îi are drept colegi de afiş pe Jeff Goldblum, Harrison Ford şi Rachel McAdams. În film, Rachel McAdams interpretează rolul unei producătoare de televiziune care încearcă să resusciteze o emisiune matinală la un post de televiziune.

Diane Keaton şi-a început cariera în teatru şi a debutat în cinematografie în 1970. Primul ei rol într-un film major a fost în "Naşul" (1972), dar producţiile care i-au modelat primii ani de carieră au fost cele regizate de Woody Allen, precum "Mai cântă o dată, Sam" (1972). După ce a primit premiul Oscar, Diane Keaton a mai fost nominalizată de două ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Roşii" (1981) şi "Camera lui Marvin" (1996).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici