Dianne Reeves vrea trandafiri albi şi crini imperiali la Bucureşti

Cântăreaţa de jazz Dianne Reeves, care revine la Bucureşti pentru un concert pe 9 mai, va avea trandafiri albi şi crini imperiali atât în camera de hotel, cât şi în cabina de la Sala Palatului şi pe scenă.

134 afișări
Imaginea articolului Dianne Reeves vrea trandafiri albi şi crini imperiali la Bucureşti

Dianne Reeves vrea trandafiri albi şi crini imperiali la Bucureşti (Imagine: Radu Tuta/Mediafax Foto)

Pe toată durata şederii sale la Bucureşti, artista doreşte să fie înconjurată de flori proaspete. Organizatorii, Asociaţia Culturală Teocta şi Kompas Events, îi vor pune la dispoziţie aranjamente de trandafiri albi şi crini imperiali. Acestea se vor regăsi atât în camera de hotel a artistei, cât şi în cabina sa de la Sala Palatului şi pe scenă.

Dragostea pentru flori a lui Reeves i-a fost insuflată de mama sa, pentru care diva jazz are un adevărat cult.

Dianne Reeves, câştigătoare a patru premii Grammy, este una dintre cele mai importante artiste de jazz contemporane. Reeves a fost premiată cu Grammy pentru cea mai bună cântăreaţă de jazz, pentru patru albume, dintre care trei lansate consecutiv - "In the Moment - Live In Concert" (2001), "The Calling: Celebrating Sarah Vaughan" (2002), "A Little Moonlight" (2003), "Good Night and Good Luck (Soundtrack)" (2006).

Dianne Reeves a fost prima artistă care a semnat un contract cu Blue Note/EMI după reactivarea acestei mărci, în 1987. Ca rezultat al stilului său inconfundabil, artista a primit aprecierea constantă a criticilor de pretutindeni.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, reţeaua Diverta şi online, de pe site-urile www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. Biletele vor avea preţuri cuprinse între 250 şi 50 de lei.

Dianne Reeves a mai concertat la Bucureşti în 2008, la prima ediţie a Bucharest Masters of Jazz Festival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici