DiCaprio, Pitt şi De Niro, într-un scurtmetraj, de Scorsese, care promovează un complex turistic

Cineastul Martin Scorsese a recrutat o serie de vedete de prim rang de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Robert De Niro, pentru a juca într-un scurtmetraj care va fi inclus în campania de promovare a unui complex turistic din Macao.

192 afișări
Imaginea articolului DiCaprio, Pitt şi De Niro, într-un scurtmetraj, de Scorsese, care promovează un complex turistic

Robert De Niro şi Martin Scorsese (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Renumitul cineast american i-a reunit pe aceşti actori la New York, duminică, pentru a filma noul scurtmetraj, ce va fi utilizat în campania de promovare a complexului turistic cu tematică cinematografică Studio City din Macao, operat de Melco-Crown Entertainment, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului Deadline.com, scurtmetrajul are o tematică inspirată din atmosfera din cazinouri, este realizat pe baza unui scenariu scris de Terence Winter, scenaristul filmului "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", şi va fi lansat în 2015.

În timp ce atât Leonardo DiCaprio cât şi Robert De Niro au jucat în multe filme regizate de Martin Scorsese, aceasta reprezintă prima colaborare a actorului Brad Pitt cu renumitul cineast american. De asemenea, este pentru prima dată când cei trei actori hollywoodieni lucrează împreună la acelaşi proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici