Direcţia 5 acuză Sistem de playback, la Cerbul de Aur

Formaţia Direcţia 5 i-a acuzat, vineri, pe membrii formaţiei Sistem că au făcut playback şi nu au cântat live pe scena Cerbului de Aur de la Braşov.

89 afișări
Imaginea articolului Direcţia 5 acuză Sistem de playback, la Cerbul de Aur

Trupa Sistem (Imagine: Mihaela Cojocariu/MediafaxFoto)

Marian Ionescu

"Este foarte uşor să îţi aduci un calculator, să pui un CD şi tu numai să te faci că baţi în nişte butoaie. Totul a fost playback", a declarat, vineri, Marian Ionescu, liderul Direcţiei 5. "Este important ca ceea ce faci să nu fie aşa... de păcăleală şi în culori. A fost prea mare păcăleala şi prea multe culorile".

Acesta a mai spus că Direcţia 5 nu are ceva personal cu cei de la Sistem. De asemenea, membrii formaţiei i-au felicitat pe colegii de la Holograd pentru recitalul susţinut joi seară.

Totodată, Marian Ionescu a precizat că recitalul pe cre Direcţia 5 îl va susţine, vineri seară, pe scena Festivalului Cerbul de Aur, este un moment foarte bun pentru formaţie, aceasta având pregătit un program special.

"Deschidem concertul ca în 1992. Cu un cântec ce atunci ne-a plăcut foarte mult şi încă ne mai place, «Indianca», după care urmează «Inima mea e topită de a ta», single-ul la care am lucrat în această vară", a mai spus Ionescu.

Acesta a precizat că sunt foarte încântaţi că alături de ei, după foarte mulţi ani, cântă din nou Toni Şeicărescu, care a făcut parte cu foarte mult timp în urmă din Direcţia 5.

Trupa le-a pregătit fanilor un nou album, pe care îl va lansa pe 22 octombrie, la Bucureşti - "Direcţia 5 live în studio". Discul reprezintă o înregistrare live de la repetiţii.

Ediţia din 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur, care se desfăşoară la Braşov până pe 7 septembrie, reuneşte 25 de concurenţi din 18 ţări.

Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro.

Pe scena Cerbului de Aur vor mai susţine recitaluri trupele şi artiştii români Direcţia 5, Vama şi Loredana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici