Direcţia 5 cântă de Ziua Îndrăgostiţilor, cu Monica Anghel, Seling, Giulia şi Anda Adam, în Capitală

Direcţia 5 va susţine şi anul acesta un concert de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală, pe scenă urmând să urce alături de formaţie cântăreţele Monica Anghel, Paula Seling, Giulia şi Anda Adam.

325 afișări
Imaginea articolului Direcţia 5 cântă de Ziua Îndrăgostiţilor, cu Monica Anghel, Seling, Giulia şi Anda Adam, în Capitală

Direcţia 5 cântă de Ziua Îndrăgostiţilor, cu Monica Anghel, Seling, Giulia şi Anda Adam, în Capitală (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Devenit o adevărată tradiţie, concertul pe care Direcţia 5 îl susţine de Ziua Îndrăgostiţilor este o adevărată sărbătoare a iubirii. Într-o atmosferă emoţionantă, plină de dragoste şi melancolie, Direcţia 5, împreună cu invitatele speciale, vor aduce în prim plan romantismul şi iubirea şi vor oferi un cadou celor care iubesc şi sunt iubiţi, informează Cat Music.

Marian Ionescu (bas), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitară), Marius Keseri (tobe) şi Toni Seicarescu (voce) vor interpreta piesele care i-au consacrat, dar şi compoziţii noi, extrase de pe materialul "Beautiful Jazz Duets", realizat împreună cu artistele care vor urca pe scena Sălii Palatului cu ocazia acestui concert.

Concertul de pe 14 februarie va fi urmat de o petrecere marca Direcţia 5, cu un show special, în clubul Jukebox. Posesorii biletelor VIP (de 150 de lei şi 100 de lei) pentru concertul de la Sala Palatului vor avea acces gratuit la petrecerea din club, intitulată "Electric Love by Direcţia 5". Cei care au cumpărat bilete la celelalte două categorii de preţ, la 70 de lei şi, respectiv, 50 de lei, vor avea acces la concertul din Jukebox la un preţ special.

Biletele pentru concertul formaţiei Direcţia 5 de Ziua Îndrăgostiţilor pot fi achiziţionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti, Librăria "Mihai Eminescu" şi online, de pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici