Directoarea Bibliotecii Transilvania, filmată dansând provocator în sediu - VIDEO

Preşedintele Comisiei Naţionale a Bibliotecilor şi directoarea Bibliotecii Universitare "Transilvania" Braşov, Angela Repanovici, apare într-un filmuleţ postat pe internet, în timp ce dansează şi îşi dezgoleşte anumite părţi ale corpului, la o petrecere organizată în sediul bibliotecii, în 2006.

964 afișări
Imaginea articolului Directoarea Bibliotecii Transilvania, filmată dansând provocator în sediu - VIDEO

Directoarea Bibliotecii Transilvania, filmată dansând provocator în sediu - VIDEO

Câteva angajate ale Bibliotecii Universitare "Transilvania" Braşov, nemulţumite de activitatea directoarei, au decis să publice pe internet, în 4 martie, o înregistrare video de la petrecerea de 8 martie din 2006, organizată în noul sediul al bibliotecii din Aula Universităţii "Transilvania".

Directoarea, în vârstă de 43 de ani, a fost filmată în timp ce dansează şi îşi arată lenjeria intimă în faţa unor angajaţi.

Repanovici a declarat, vineri, că publicarea filmuleţului pe internet este un "atac murdar" al câtorva "angajate inadaptate".

Angela Repanovici a spus că a înaintat la Poliţie şi Parchet plângeri împotriva angajatelor care ar vrea să o discrediteze.

"Este un atac murdar la imaginea mea, dar şi la imaginea bibliotecii şi a întregii univeristăţi braşovene. A mai fost publicat profilul meu pe site-uri murdare, porno. E regretabil ce s-a întâmplat. Sunt urmărită, hărţuită de şase angajate ale bibiotecii care nu se pot adapta în colectiv şi nu sunt mulţumite de noul sediu şi care vor să lovească în conducerea bibliotecii şi a universităţii", a declarat Repanovici.

Directoarea susţine că petrecerea de Ziua Femeii din 2006 a fost organizată în noul sediu al bibiliotecii, însă înainte ca acesta să fie deschis publicului, inaugurarea oficială a sediului bibiliotecii fiind în luna mai 2006.

Potrivit sursei citate, o singură persoană a filmat la petrecere şi ulterior a depus o reclamaţie la conducerea universităţii braşovene şi la Poliţie.

"Reclamaţiile acestei persoane s-au dovedit în final a fi nefondate", a spus Repanovici.

Angajata care a filmat-o pe directoare la petrecerea din 2006, Mirela Niţu, a spus că nu ea a publicat înregistrarea pe internet şi că nu ştie cine a făcut acest lucru.

"Eu n-am publicat nimic pe internet. Totuşi atitudinea dânsei nu este demnă de funcţia pe care o ocupă", a precizat Niţu.

Ea a spus că nemulţumiriele angajaţilor bibiotecii nu se referă la noul sediu, ci la modul în care funcţionează managementul instituţiei.

Contactat telefonic de corespondentul MEDIAFAX, rectorul Universităţii "Transilvania", Ion Vişa, nu a vrut să facă nicio declaraţie referitoare la acest subiect, spunând că va lua o decizie în acest sens începând cu data de 10 martie.

Prof. univ. dr. ing. Angela Repanovici este directoarea Bibliotecii Universităţii din 2001, iar din 2006 a devenit Preşedintele Comisiei Naţionale a Bibliotecilor. Absolventă a Facultăţii de Mecanică, Universitatea "Transilvania" din Braşov (1988), Repanovici este profesor universitar la Facultatea de Inginerie Mecanică, Catedra de Mecanică Fină şi Mecatronică, şi Facultatea de Litere, specializarea Biblioteconomie şi ştiinţa Informării, Universitatea "Transilvania" din Braşov (din 2005, coordonator, specializarea ştiinţa Informării şi Comunicării din cadrul Facultăţii de Litere, IDD). De asemenea, a obţinut titlul de Doctor în ştiinţe tehnice în 1999 şi a scris câteva cărţi, articole şi cursuri universitare în domeniul tehnic şi în domeniul biblioteconomiei, publicate în ţară şi străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici