Discografia completă Iris va fi reeditată (Galerie Foto şi Video)

Discografia completă Iris, ce cuprinde 19 CD-uri şi DVD-uri, va fi reeditată începând cu luna mai, urmând ca toate albumele trupei să fie relansate pe piaţă până la sfârşitul lui septembrie, a declarat pentru MEDIAFAX Cătălin Muraru, director de artist & repertoriu al casei de discuri Roton.

338 afișări
Imaginea articolului Discografia completă Iris va fi reeditată (Galerie Foto şi Video)

Discografia completă Iris va fi reeditată (Imagine: Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

"Chiar acum albumele se află în procesul de producţie de remasterizare. De asemenea, suntem în stadiul de rearanjare a sunetului, de refacere a lucrărilor care erau mai vechi", a precizat Cătălin Muraru.

"Chiar începând cu luna mai vom avea primele apariţii, în ideea de a relansa integral albumele, până în luna septembrie", a mai zis acesta.

Colecţia întreagă cuprinde 19 producţii, CD-uri şi DVD-uri:

"Iris I" (1984),

"Iris II" (1987),

"Iris III - Nu te opri" (1988),

"Iris IV" (1990),

"Iris 1993" (1993),

"Luna plină" (1996),

"Iris 20 de ani" (1997),

"Mirage" (1998),

"Casino" (1999),

"Iris 2000" (1999),

"De vei pleca" (2000),

"Athaeneum - vol. 1" (2000),

"Athaeneum - vol. 2" (2000),

"Da, da, eu ştiu" (2002),

"Mătase albă" (2002),

"4 Motion" (2003),

"Maxima" (2005),

"Cei ce vor fi - vol. 1" (2007) şi

"Cei ce vor fi - vol. 2" (2007).

Bazele trupei Iris au fost puse în 1976, la Bucureşti. De-a lungul timpului, formaţia a trecut prin mai multe schimbări de componenţă.

Formula actuală (din 1986) îi include pe Valter Popa (chitară), Ion "Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru "Boro" Borobeică (bas) şi Cristian Minculescu (voce).

Ca invitat permanent apare Relu Marin (clape).

În prezent, Minculescu se află internat la o clinică din Germania, după ce, în urmă cu o săptămână, a fost supus unui transplant de ficat, donatorul fiind soţia sa, Rodica.

Starea sa este stabilă, el aflându-se la terapie intensivă.

Citeşte şi:

Ultima operaţie a lui Cristi Minculescu a reuşit

Cristi Minculescu va fi supus altor două operaţii, în zilele următoare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici