Divorţul actriţei Jane Seymour a fost finalizat

Divorţul actriţei Jane Seymour, care s-a despărţit în 2013 de soţul ei, producătorul James Keach, a fost finalizat marţi, la Los Angeles, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 22 de ani, informează contactmusic.com.

1072 afișări
Imaginea articolului Divorţul actriţei Jane Seymour a fost finalizat

Divorţul actriţei Jane Seymour a fost finalizat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi soţi s-au despărţit în aprilie 2013 şi au avut nevoie de mai mult de doi ani pentru a ajunge la o înţelegere în privinţa modalităţii de împărţire a bunurilor comune, potrivit site-ului TMZ.com.

Actriţa britanică va păstra proprietăţile din Malibu şi Marea Britanie şi a primit suma compensatorie de 132.000 de dolari, în schimbul abonamentului anual la meciurile disputate de echipa de baseball Los Angeles Dodgers, care au revenit lui James Keach.

Seymour şi Keach vor împărţi, de asemenea, abonamentul la exclusivistul Los Angeles Country Club, ca şi două colecţii de monede rare, care valorează fiecare peste 1.000 de dolari.

În plus, cei doi foşti soţi vor împărţi viitoarele venituri care le vor reveni de pe urma redifuzărilor serialului "Dr. Quinn", în care Jane Seymour a interpretat rolul principal şi care a fost regizat de James Keach. Acelaşi lucru se va întampla şi pentru veniturile viitoare ce vor fi generate de filmul "Walk the Line", o peliculă biografică dedicată cântăreţului Johnny Cash, ce a fost produsă de James Keach.

Jane Seymour şi James Keach s-au căsătorit în 1993 şi au împreună doi fii - gemenii John şi Kristopher, în vârstă de 20 de ani.

Acesta a fost cel de-al patrulea mariaj pentru Jane Seymour. Vedeta britanică a mai fost căsătorită cu Michael Attenborough în perioada 1971 - 1973, cu Geoffrey Planer în perioada 1977 - 1978 şi cu David Flynn în perioada 1981 - 1992. Cu cel de-al treilea soţ, Jane Seymour are doi copii - Katherine, născută în 1982, şi Sean, născut în 1985.

Jane Seymour s-a născut pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia. În 1973 a devinit fata Bond din filmul "Pe cine nu laşi să moară", în care a jucat alături de Roger Moore, apoi a fost distribuită în serialul "The Odine Line" (1973) şi, în acelaşi an, a apărut în seria "Frankenstein: The True Story". În 1982, a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 a fost recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an, Jane Seymour a fost nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".

Între 1993 şi 2001 a jucat în serialul de succes "Dr.Quinn", în care a interpretat o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din "Dr. Quinn".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici