Divorţurile anului 2009 - GALERIE FOTO

Mel Gibson, Sean Penn, Peter Andre, Uma Thurman, Ronnie Wood, Usher şi Susan Sarandon sunt doar câteva dintre vedetele care au hotărât, în 2009, să divorţeze de partenerii lor.

261 afișări
Imaginea articolului Divorţurile anului 2009 - GALERIE FOTO

Mel Gibson şi Oksana Grigorieva (Imagine: Mediafax Foto)

Mel Gibson, în vârstă de 53 de ani, a cerut divorţul, pe 13 aprilie, de soţia sa Robyn, cu care are şapte copii copii, după o căsătorie care a durat 28 de ani. La puţin timp după depunerea actelor de divorţ, celebrul regizor al filmelor "Braveheart - Inimă neînfricată", "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a transmis, prin intermediul unui comunicat, că el şi soţia sa trăiesc separaţi încă din 26 august 2006. Şase dintre copiii lui Gibson sunt adulţi. Robyn Gibson a cerut custodia comună asupra singurului copil minor, Tom, în vârstă de 10 ani. Actuala iubită a cineastului autralian, cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva, în vârstă de 39 de ani, are şi ea un fiu adolescent, împreună cu Timothy Dalton, fostul interpret al lui James Bond. Lucia, primul copil al cuplului Mel Gibson-Oksana Grigorieva, s-a născut pe 30 octombrie.

Sean Penn şi soţia lui, Robin Wright Penn, au decis pentru a treia oară să divorţeze, de data aceasta actriţa fiind cea care a depus documentele oficiale prin care solicită divorţul, pe 12 august. Robin, în vârstă de 43 de ani, a depus documentele oficiale pentru divorţ în nordul statului California, unde se află reşedinţa cuplului, invocând "diferende ireconciliabile". În aceste documente prezentate, Robin Wright Penn şi Sean Penn indică faptul că acceptă să împartă custodia fiului lor minor, în vârstă de 16 ani, Hopper Jack, dar şi proprietăţile pe care le deţin împreună. Cel mai mare dintre copiii cuplului, Dylan Frances, are 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar prima tentativă de separare a cuplului a avut loc în decembrie 2007, când Sean Penn şi Robin Wright Penn au iniţiat procedura de divorţ, dar, după câteva luni, s-au împăcat şi au renunţat la acţiunea în justiţie. La începutul acestui an, Senn Penn, actorul de două ori laureat cu premiul Oscar pentru rolurile din "Misterele Fluviului/Mystic River" (2004) şi "Milk - Preţul curajului" (2009), a depus actele oficiale necesare separării legale de soţia lui, dar a renunţat pentru a doua oară la divorţ, în luna mai, declarând că acţiunea lui a fost "o greşeală arogantă".

Cuplul Katie Price - Peter Andre a divorţat pe 8 septembrie. Modelul Katie Price, în vârstă de 31 de ani, cunoscută sub numele de Jordan, şi cântăreţul Peter Andre, în vârstă de 36 de ani, au decis să separe în luna mai, dar niciuna dintre părţi nu a explicat motivele acestei despărţiri. Încă de atunci, Katie Price a susţinut că soţul ei a fost acela care a luat decizia de a o părăsi. Cei doi s-au cunoscut în timpul reality show-ului "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here", difuzat în 2004 de postul ITV şi s-au căsătorit un an mai târziu.

Actriţa americană Uma Thurman s-a despărţit la începutul lunii octombrie de iubitul ei, milionarul francez Arpad "Arki" Busson, cu care era logodită din 2008. Actriţa americană în vârstă de 39 de ani a devenit celebră graţie filmelor lui Quentin Tarantino - "Kill Bill" şi "Pulp Fiction". Logodna lor a durat mai bine de un an, relaţia celor doi începând în vara anului 2007. Un an mai târziu, Arpad Busson, un om de afaceri francez care trăieşte la Londra şi, totodată, fostul logodnic al modelului australian Elle Macpherson, a cerut-o în căsătorie pe Umma Thurman şi i-a oferit un inel de logodnă. Umma Thurman are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani, şi un fiu Levon, în vârstă de şapte ani, împreună cu fostul ei soţ, Ethan Hawke.

Ronnie Wood, chitaristul trupei Rolling Stone, în vârstă de 62 de ani, s-a despărţit oficial de soţia sa, Jo, în vârstă de 54 de ani, ea obţinând, la începutul lunii noiembrie, un divorţ rapid în baza adulterului comis şi recunoscut de celebrul artist britanic. Cuplul are doi copii. Mariajul veteranului rocker s-a destrămat în momentul în care el a părăsit domiciliul conjugal din Londra, în 2008, pentru a petrece zece zile în Irlanda alături de rusoaica Ekaterina Ivanova, mai tânără cu 40 de ani decât muzicianul britanic. Potrivit actualei legislaţii britanice în domeniul divorţurilor, Jo Wood a avut, în urma divorţului, dreptul la jumătate din averea soţului său, deşi avocaţii nu au precizat care este valoarea acesteia.

Cântăreţul american Usher a devenit din nou un bărbat liber, divorţul său de Tameka Foster fiind pronunţat oficial, pe 6 noiembrie, de tribunalul din Fulton County din statul american Georgia. Cei doi s-au căsătorit în 2007 şi au doi copii: Usher Raymond V, în vârstă de 18 luni, şi Naviyd, în vârstă de şase luni. Potrivit revistei In Touche Weekly, Usher şi soţia lui locuiau separat de aproape un an. Tameka Foster, în vârstă de 37 de ani, a suferit un infarct după anestezia ce a precedat operaţia de liposucţie pe care a făcut-o în luna februarie, în Brazilia. Usher şi-a anulat prezenţa la premiile Grammy pentru a fi alături de soţia lui, care a fost readusă la viaţă prin masaj cardiac.

Susan Sarandon, în vârstă de 63 de ani, şi Tim Robbins, în vârstă de 51 de ani, s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat mai bine de două decenii, a anunţat, pe 23 decembrie, agentul de presă al renumitei actriţe americane. Cei doi actori nu erau căsătoriţi, însă au împreună doi fii. Timp de foarte mulţi ani, ei au alcătuit unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment de la Hollywood, fiind cunoscuţi atât pentru rolurile din filme, cât şi pentru activismul lor social şi politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici