DJ-ul şi producătorul care a lansat-o pe Madonna a murit la 57 de ani

Mark Kamins, DJ-ul şi producătorul care a descoperit-o şi a promovat-o pe Madonna, înainte ca artista să semneze primul ei contract cu o casă de discuri, a murit la vârsta de 57 de ani.

2965 afișări
Imaginea articolului DJ-ul şi producătorul care a lansat-o pe Madonna a murit la 57 de ani

Mark Kamins

Potrivit apropiaţilor săi, Mark Kamins a murit din cauza unei maladii cardiace, în oraşul mexican Guadalajara, informează huffingtonpost.com. El suferea de această afecţiune de câteva luni.

Mark Kamins a luat-o sub aripa lui protectoare pe Madonna în 1982 şi i-a prezentat caseta demo a acesteia lui Seymour Stein, directorul casei de discuri Sire Records, care a decis să semneze imediat un contract cu Madonna.

Mark Kamins, care a fost şi producătorul piesei "Everybody" lansată de Madonna, a fost totodată primul din lunga serie de iubiţi celebri pe care i-a avut ulterior artista americană.

Într-o declaraţie pentru The Hollywood Reporter, Madonna a spus: "Îmi pare foarte rău să aud că Mark a murit. Nu l-am mai văzut de mulţi ani, dar dacă nu ar fi existat el, ar fi fost posibil ca eu să nu am o carieră în muzică. El a fost primul DJ care îmi punea casetele demo în cluburi, înainte ca eu să semnez primul meu contract cu o casă de discuri. El a crezut în mine înainte ca oricine altcineva să o facă. Îi datorez foarte mult. Dumnezeu să îl odihnească!".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Madonna a concertat şi la Bucureşti, în 2009, spectacolul făcând parte din turneul "Sticky and Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici