Dmitri Medvedev, personaj al unui clip muzical, sex-simbol al rusoaicelor

Preşedintele rus Dmitri Medvedev tinde să devină noul sex-simbol din Rusia, după succesul înregistrat de Vladimir Putin, fotografiat într-o ipostază care a încântat cititoarele revistelor pentru femei.

29 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev, personaj al unui clip muzical, sex-simbol al rusoaicelor

Dmitri Medvedev, personaj al unui clip muzical, tinde să devină noul idol al rusoaicelor

"Te visez noaptea, vreau să avem copii împreună!", cântă vocea feminină într-un clip video în care o cântăreaţă sumar îmbrăcată evocă dragostea pentru noul preşedinte rus.

"Ai venit în politică împreună cu Putin, nu am mai dorit pe nimeni aşa cum te doresc pe tine", continuă vocea feminină.

Cuvintele sunt în limba rusă, însă imaginile au fost inspirate dintr-un clip american cu titlul "Obama girl", realizat pentru Barack Obama, care aspiră să reprezinte Partidul Democrat în cursa prezidenţială.

Imaginile cu Obama au fost înlocuite de cele cu Medvedev, iar textul melodiei este în variantă rusă.

Clipul, care a apărut joi pe site-ul tabloidului rus Komsomolskaia Pravda, a fost deja vizionat de 7.000 de utilizatori de Internet. Dmitri Medvedev a declarat că este un utilizator constant al Internetului.

În 2002, două tinere, o blondă şi o brunetă, au lansat un cântec care a devenit foarte popular în Rusia - "Un bărbat ca Putin".

"Aş dori un bărbat precum Putin. Puternic precum Putin. Care să nu bea, care să nu mă insulte. Care, precum Putin, să nu fugă", cântau cele două tinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici