Doi actori din distribuţia serialului "Mad Men" s-au căsătorit în secret

Doi actori din distribuţia serialului "Mad Men", Vincent Kartheiser şi Alexis Bledel, s-au căsătorit în secret în luna iunie, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în statul american California.

479 afișări
Imaginea articolului Doi actori din distribuţia serialului "Mad Men" s-au căsătorit în secret

Vincent Kartheiser, Alexis Bledel (Imagine: Hepta)

Deşi relaţia dintre personajele interpretate de Vincent Kartheiser şi Alexis Bledel a avut un final mai degrabă nefericit în serialul "Mad Men", povestea lor din viaţa reală a avut o evoluţie mult mai bună, iar cei doi actori şi-au unit destinele în secret în luna iunie, informează contactmusic.com.

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de site-ul Gossip Cop, miercuri, şi a fost confirmată ulterior de agentul de presă al cuplului.

Vincent Kartheiser şi Alexis Bledel s-au cunoscut în 2012, în timpul filmărilor de la serialul "Mad Men", produs de postul AMC, şi au început o relaţie la jumătatea aceluiaşi an. De atunci, însă, cei doi actori au preferat să păstreze tăcerea asupra vieţii lor private şi au fost văzuţi destul de rar împreună la evenimente mondene.

Vincent Kartheiser, în vârstă de 35 de ani, şi Alexis Bledel, în vârstă de 32 de ani, s-au logodit în martie 2013. Cei doi actori interpretează în serialul "Mad Men" rolurile Pete Campbell respectiv Beth Dawes.

Aceasta este prima căsătorie pentru ambii artişti.

Cu o acţiune plasată în New York-ul anilor '60, serialul "Mad Men" urmăreşte viaţa şi competiţia acerbă între bărbaţii şi femeile care lucrează în agenţiile de publicitate de pe Madison Avenue şi care fac din vânzări o artă în sine.

Serialul îi are în rolurile principale pe Jon Hamm (Don Draper), Elisabeth Moss (Peggy Olson), Vincent Kartheiser (Pete Campbell), John Slattery (Roger Sterling), Christina Hendricks (Joan Harris) şi January Jones (Betty Draper).

"Mad Men" a fost, de la lansarea din 2007, foarte apreciat de public şi de critici, în special pentru autenticitatea istorică şi pentru partea vizuală, câştigând şi numeroase premii, printre care 15 Primetime Emmy şi patru Globuri de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici