Doi angajaţi ai unei case a cuplului Beckham reţinuţi şi bănuiţi de furt

Doi angajaţi ai unei case aparţinând fostului căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, şi soţiei sale Victoria Beckham, au fost arestaţi, fiind bănuiţi de furt, informează presa engleză.

8 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi ai unei case a cuplului Beckham reţinuţi şi bănuiţi de furt

Doi angajaţi ai unei case a cuplului Beckham reţinuţi şi bănuiţi de furt

Potrivit presei britanice, lucruri personale aparţinând actualului jucător al echipei americane Los Angeles Galaxy şi soţiei sale, fostă membră a trupei Spice Girls, au fost puse în vânzare pe site-ul eBay.

Poliţia, citată de publicaţiile locale, a anunţat că a deschis o anchetă în privinţa unor suspiciuni de furt la o casă a soţilor Beckham din estul Angliei, precizând că o femeie de 56 de ani şi un bărbat de 55 de ani au fost reţinuţi, iar apoi eliberaţi pe cauţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici