Doi curcani îndopaţi cu cinci kilograme de cocaină, descoperiţi de poliţia din Peru

Poliţia din Peru a găsit doi curcani vii în care traficanţii de droguri au "ascuns" cinci kilograme de cocaină, relatează Sky News.

397 afișări
Imaginea articolului Doi curcani îndopaţi cu cinci kilograme de cocaină, descoperiţi de poliţia din Peru

Doi curcani îndopaţi cu cinci kilograme de cocaină, descoperiţi de poliţia din Peru (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Lucian Muntean)

Cei doi curcani se recuperează după ce au fost tăiaţi de traficanţi de droguri, pentru a fi umpluţi cu cinci kilograme de cocaină, relaează Sky News.

După ce au primit o informaţie în legătură cu un posibil trafic de droguri, ofiţerii au oprit un autocar al Turismo Ejecutivo SRL în afara oraşului Tarapoto, din regiunea San Martin, au spus oficialii. Însă au fost surprinşi când, în loc de droguri, au găsit doi curcani, a spus şeful poliţiei anti-drog, Otero Gonzalez.

Apoi au observat că cei doi curcani sunt umflaţi.

"Când au ridicat penele păsăsării, în zona pieptului, poliţia a descoperit o cusătură", a spus acesta.

Un veterinar a extras dintr-un curcan 11 capsule ovale care conţineau 1,9 kilograme de cocaină. Alte 17 capsule cu 2,9 kilograme de drog au fost descoperite în al doilea curcan, a spus acesta.

Ambii curcani au supravieţuit după ce toate drogurile au fost scoase.

Până în prezent, nu sunt informaţii privind arestarea vreunei persoane în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici