Dolce&Gabbana, într-un musical alături de numeroase celebrităţi

Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, creatorii brandului Dolce&Gabbana, urmează să aibă o apariţie episodică în musicalul "Nine", informează femalefirst.co.uk.

9 afișări
Imaginea articolului Dolce&Gabbana, într-un musical alături de numeroase celebrităţi

Dolce&Gabbana, într-un musical alături de numeroase celebrităţi

Cei doi creatori de modă italieni vor interpreta rolurile unor preoţi şi vor fi colegi de platou cu multe celebrităţi din lumea filmului, precum Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Judi Dench, Nicole Kidman, Penelope Cruz şi Sophia Loren.

Filmul "Nine", regizat de Rob Marshall, are ca sursă de inspiraţie spectacolul de pe Broadway, din 1982, care fusese adaptat, la rândul lui, după filmul "Opt şi jumătate" al maestrului cinematografiei italiene, Federico Fellini.

Acest proiect cinematografic va fi lansat în noiembrie 2009. Cei doi designeri au fost fotografiaţi de presa italiană, săptămâna trecută, în timp ce purtau veşminte lungi de preoţi, pe platourile de filmare din Roma.

Ambii creatori de modă au mai jucat în filme, în trecut, apărând împreună în filmul "Bărbatul din stele", din 1995, care a fost nominalizat la premiul Oscar la categoria "cel mai bun film străin".

Personajele pe care le-au interpretat în acest film nu aveau nicio legătură cu lumea modei. Domenico Dolce a interpretat rolul unui fermier, iar Stefano Gabbana pe cel al unui fotograf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici