Dolly Parton şi-a propus să pozeze pentru Playboy la 75 de ani

  • Dolly Parton va împlini 75 de ani în ianuarie 2021 şi nu are nicio intenţie să iasă ”la pensie”.
  • Artistei chiar i-ar plăcea să fie iar eroina unui pictorial pe coperta revistei Playboy, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlist.
  • Parton a apărut pe coperta revistei în 1978, când avea 32 de ani.
2720 afișări
Imaginea articolului Dolly Parton şi-a propus să pozeze pentru Playboy la 75 de ani

Sursa foto: Profimedia

Artista şi-a dezvăluit planurile într-un interviu pentru emisiunea ”60 Minutes Australia”. Ea a spus: "Nu am de gând să ies la pensie. Tocmai am împlinit 74 de ani şi am de gând să apar din nou pe coperta revistei Playboy. Uite, am mai fost în Playboy cu ani în urmă şi m-am gândit că ar fi tare dacă s-ar băga iar, nu ştiu dacă vor, să fiu pe copertă din nou, când fac 75 de ani”.

Parton a apărut pe coperta revistei în 1978, când avea 32 de ani. Purta un costum cu bustieră neagră şi urechi de iepuraş. A spus că ar purta acelaşi costum după 45 de ani.

Artista a râs: ”Poate! Aş putea să mă îmbrac din nou aşa. Sânii au rămas la fel”.

Parton a explicat: ”Partea bună cu mine e că am imaginea mea. Arăt cumva ca o caricatură şi caricaturile nu prea îmbătrânesc”.

Dolly Parton este cea mai premiată cântăreaţă de muzică country din toate timpurile, fiind, printre altele, nominalizată de 49 de ori la premiile Grammy şi câştigând nouă astfel de trofee.

Piesele lui Dolly Parton se aud la Smart Radio. Playlistul poate fi accesat AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici