Don McLean, creatorul hitului "American Pie", a fost arestat pentru violenţă domestică - VIDEO

Interpretul şi compozitorul Don McLean, creatorul hitului "American Pie", a fost arestat luni, în localitatea Camden din statul Maine, fiind acuzat de violenţă domestică, informează reuters.com.

278 afișări
Imaginea articolului Don McLean, creatorul hitului "American Pie", a fost arestat pentru violenţă domestică - VIDEO

Don McLean, creatorul hitului "American Pie", a fost arestat pentru violenţă domestică - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto)

McLean, în vârstă de 70 de ani, a fost reţinut şi închis în închisoarea Knox, în jurul orei 03.30, dar a fost eliberat o oră mai târziu, după ce pentru acesta a fost plătită o cauţiune de 10.000 de dolari, a declarat caporalul Bradley Woll.

"Nu arestăm în fiecare zi o celebritate", a mai spus Woll.

Reprezentantul poliţiei locale a afirmat că McLean a fost acuzat de violenţă domestică, o infracţiune de clasă D, însă nu a oferit detalii despre motivul care a dus la arestarea acestuia. Muzicianul şi soţia sa, Patrisha, de profesie fotograf, trăiesc în Camden de mulţi ani.

Hitul "American Pie", lansat în 1971, a ajuns pe prima poziţie în topurile Billboard, iar cele şase versuri ale sale ilustrează transformările sociale din Statele Unite în anii '60 - '70.

"American Pie" a fost desemnat cântecul secolului de Recording Industry Association of America şi National Endowment for the Arts, iar manuscrisul original al lui McLean a fost adjudecat, anul trecut, la 1,2 milioane de dolari.

În luna martie, cântăreţul american are programat un turneu în Australia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici