Donald Trump nu este singurul. Steaua lui Jennifer Lopez de pe Walk of Fame, vandalizată

Steaua de pe Walk of Fame aparţinând cântăreţei şi actriţei americane Jennifer Lopez a fost vandalizată, iar poliţia investighează incidentul, potrivit tmz.com.

875 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu este singurul. Steaua lui Jennifer Lopez de pe Walk of Fame, vandalizată

Donald Trump nu este singurul. Steaua lui Jennifer Lopez de pe Walk of Fame, vandalizată

Steaua lui Jennifer Lopez de pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, a fost murdărită, marţi, cu vopsea neagră, iar, deocamdată, nu se cunosc autorul şi motivele.

 

 

În luna august, consiliul municipal al West Hollywood, care administrează Walk of Fame, a decis să înlăture steaua preşedintelui american Donald Trump, care fusese vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism, de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică. Ultimul act de vandalism a avut loc pe 25 iulie, când un bărbat, Austin Clay, a distrus steaua cu un instrument de foraj electric.

 

 

 

Şi steaua actorului Bill Cosby a fost vandalizată, după ce acesta a fost condamnat la închisoare pentru viol. O persoană a scris pe steaua acestuia cuvintele "violator în serie" şi "#MeToo".

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele, în zona Hollywood Boulevard - Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale şi muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinaţie turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici