Donatorii de spermă primesc gratis bilete la festivalurile de muzică din Europa

Donatorii de spermă care contribuie la "rezervele" Irlandei vor primi gratuit, la alegere, bilete la festivalurile de muzică din Europa.

123 afișări
Imaginea articolului Donatorii de spermă primesc gratis bilete la festivalurile de muzică din Europa

Donatorii de spermă primesc gratis bilete la festivalurile de muzică din Europa (Imagine: Mediafax Foto)

Rezervele din băncile de spermă irlandeze sunt foarte scăzute şi nu reuşesc să facă faţă cererii, donaţiile fiind mai mici cu 40% decât cele înregistrate în ultimii patru ani, informează publicaţia New Musical Express (NME).

Iniţiativa "Sperm For Tickets (Spermă pentru bilete)" pune la dispoziţia donatorilor o reţea de curierat rapid pentru transportul spermei.

Donatorii pot comanda via Internet, de pe siteul Spermfortickets.com, un pachet special pentru prelevarea spermei. Astfel, orice bărbat din Europa poate participa la acestă campanie, alegându-şi festivalul de muzică la care vrea să participe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici