Dorel Vişan - senator în telenovela "Inimă de ţigan"

Actorul Dorel Vişan va avea apariţii speciale în telenovela "Inimă de ţigan", acesta filmând deja câteva secvenţe, într-un rol numit Senatorul, informează postul Acasă.

6 afișări
Imaginea articolului Dorel Vişan - senator în telenovela "Inimă de ţigan"

Dorel Vişan - senator în telenovela "Inimă de ţigan"

Dorel Vişan s-a alăturat actorilor Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florina Cercel şi Carmen Tănase în telenovela pe care MediaPro Pictures o produce pentru postul Acasă.

Actorul a filmat deja câteva secvenţe, într-un rol dintr-o zonă destul de cunoscută lui, cea politică.

"Este prima dată când intru într-un astfel de proiect şi când joc joc într-o telenovelă, iar motivaţiile sunt mai multe. În primul rând, pleiada de actori cu care am intrat în contact – Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florina Cercel – şi îmi face plăcere să ne simţim împreună ca altădată. A mai fost un aspect care m-a încântat, rolul meu se numeşte Senatorul şi eu am mai umblat deja prin «biografia» unor astfel de personaje", a spus Dorel Vişan.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici