Doru Todoruţ participă la "Dansez pentru tine"

Doru Todoruţ este vedetă în cel de-al nouălea sezon "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

361 afișări
Imaginea articolului Doru Todoruţ participă la "Dansez pentru tine"

Doru Todoruţ participă la "Dansez pentru tine" (Imagine: Pro TV)

O nouă competiţie a visurilor este pe cale să înceapă la Pro TV, pe 19 martie.

Al nouălea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" aruncă în ringul emoţiilor opt vedete iubite din România, care promit să-şi pună la bătaie toată energia şi dedicarea de care sunt în stare pentru a schimba în bine destinul unor oameni simpli şi necăjiţi. După săptămâni în care s-au vehiculat zeci de nume de vedete care ar putea participa în noul sezon, suspansul ia sfârşit pentru fanii emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

Doru Todoruţ, jumătatea trupei Deepcentral, va intra în ringul de la "Dansez pentru tine" din 19 martie, la Pro TV pentru a lupta în paşi de dans pentru împlinirea unui vis.

Ajuns sub lumina reflectoarelor odată cu concursul Popstars, în urma căruia a făcut parte din trupa Bliss, Doru Todoruţ a primit cu entuziasm participarea la "Dansez pentru tine":

"Am urmărit majoritatea ediţiilor anterioare şi m-am văzut acolo de multe ori. Nu neg că îmi doream să dansez pentru cineva care are nevoie de ajutor, să învăţ cu această ocazie atâtea stiluri de dans şi să accept o asemenea provocare. Îmi place să dansez, îmi plac concurenţa, provocarea şi adrenalina. Şi înainte de acestea, îmi place să fac un bine dacă îmi stă în putere".

"Sunt motivat când am un caz social deosebit la care pot să pun umărul să ajut (şi nu numai umărul) şi în final aş adăuga faptul că sunt susţinut de familie, prieteni şi de cealaltă jumătate a proiectului Deepcentral, George. Am diminuat din timpul şi responsabilităţile alocate acestora pentru a putea să particip la această emisiune, pentru a putea ajuta pe cineva şi pentru acest lucru le mulţumesc. Deci, suntem mai mulţi!", a mai spus acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici