Dovada că pisicile au „nouă vieţi”. Animalul de companie al unei familii din SUA, regăsit după trei ani de la o alunecare de teren catastrofală

O pisică pe care toţi o credeau moartă în alunecările de teren catastrofale din ianuarie 2018, în Santa Barbara – California , a fost regăsită după trei ani.

3037 afișări
Imaginea articolului Dovada că pisicile au „nouă vieţi”. Animalul de companie al unei familii din SUA, regăsit după trei ani de la o alunecare de teren catastrofală

FOTO: Animal Shelter Assistance Program

Cu toţii erau convinşi că pisica a dispărut în teribilele alunecări de teren de atunci şi că a murit alături de proprietara ei, Josie Gower, şi de alte 22 de persoane.

Dar soarta pisicii pe nume Patches a fost diferită: a fost găsită în viaţă trei ani mai târziu şi a ajuns în braţele partenerului lui Josie, care a supravieţuit alunecării de teren, conform La Stampa.

Patches a fost găsită pe stradă şi, considerată rătăcită, a fost dusă într-un centru. Operatorii au descoperit că are un microcip care îi dezvăluie identitatea.

De fapt, Patches nu s-a îndepărtat foarte mult de zona afectată puternic de alunecările de teren din 2018, fiind găsită la 500 de metri de casa ei.

În final, Patches a ajuns la Norm Borgatello, fostul partener al lui Josie Gower.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici