Dragoş Bucur este un "sexolog golan" în filmul "Love Building" - VIDEO

Dragoş Bucur revine pe marile ecrane, în septembrie, în filmul "Love Building", regizat de Iulia Rugină, un proiect pe care actorul îl consideră ca fiind unul de suflet şi în care interpretează rolul unui terapeut sexolog, informează MediaPro Distribution.

550 afișări
Imaginea articolului Dragoş Bucur este un "sexolog golan" în filmul "Love Building" - VIDEO

Dragoş Bucur este un "sexolog golan" în filmul "Love Building" (Imagine: Mediafax Foto)

Dragoş Bucur deţine unul dintre rolurile principale în acest film, alături de Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, Despre atipicul personaj interpretat, Dragoş Bucur declară: "Silviu Soare e un golan, deşi e de profesie sexolog (sau poate tocmai de aceea). Nu crede în prinţese şi feţi-frumoşi, dar crede în capacitatea oamenilor de a-şi controla viaţa cu ajutorul intelectului. Îi sare ţandăra uşor, e sportiv, îi place să râdă şi să-şi tachineze prietenii, spune ce gândeşte".

În regia Iuliei Rugină, filmul "Love Building" îi reuneşte în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, prieteni apropiaţi de foarte mulţi ani, care joacă alături de 31 de absolvenţi entuziaşti ai scolii Actoriedefilm.ro.

"Filmările pentru «Love Building au fost ca un shot de energie pentru mine! Ştii cum e să lucrezi într-o echipă în care toată lumea vrea? Nu auzi «nu am chef», nu vezi feţe plictisite, nu se întreabă nimeni de ce nu e plătit mai mult, toată lumea trage în aceeaşi direcţie: să fie bine! Şi atmosfera asta nu prea o mai întâlneşti nici la muncă, nici pe stradă.", afirmă Bucur despre perioada filmărilor pentru noul proiect.

În "Love Building", în centrul atenţiei sunt 14 cupluri dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei. Ca orice vindecare şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a şapte zile. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi", se ridică o singură întrebare: "Poţi să repari dragostea în 7 zile?".

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul "Love Building" va avea premiera pe 13 septembrie în cinematografele din toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici