Ducesa de Cambridge, într-o formă fizică de invidiat la trei luni de la naşterea lui George - FOTO

Ducesa de Cambridge a participat, vineri, la un eveniment caritabil, soţia prinţului William fiind fotografiată în timp ce juca volei. Cei prezenţi au putut să vadă astfel forma fizică de invidiat pe care ducesa o afişează la trei luni de la naşterea fiului său.

7538 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge, într-o formă fizică de invidiat la trei luni de la naşterea lui George - FOTO

Ducesa de Cambridge, la primul eveniment oficial după naştere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducesa de Cambridge a participat la SportsAid Athlete Workshop, organizat în Parcul Olimpic din Londra, scrie Daily Mail.

Deşi purta o pereche de pantofi cu platforme, Kate nu a refuzat să joace volei, ea lăsând de mai multe ori la vedere silueta de invidiat pe care o are.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, pe 22 iulie, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 (18.24, ora României) şi a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme. Prinţul William a asistat la naştere.

Numele bebeluşului regal a fost marcat astfel: "Alteţa sa regală prinţul George Alexander Louis de Cambridge".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici