Ducesa de Cambridge, într-o ipostază neobişnuită. Cum s-a îmbrăcat soţia prinţului William - FOTO, VIDEO

Ducesa Catherine de Cambridge a renunţat pentru o zi la ţinutele glamour şi la pălăriile impresionante pentru o ţinută casual, potrivită pentru o zi de camping.

32341 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge, într-o ipostază neobişnuită. Cum s-a îmbrăcat soţia prinţului William - FOTO, VIDEO

Ducesa Catherine de Cambridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea unei ducese încălţate în cizme de cauciuc nu este una obişnuită, chiar dacă cizmele au costat 300 de lire sterline şi au fost create de celebrul producător francez Le Chameau, scrie The Telegraph.

Duminică dimineaţă, Kate, soţia prinţului William, s-a alăturat copiilor de la Widehorizons Margaret McMillan House, din Wrotham (Kent) într-o tabără, ea distrându-se alături de un grup de 28 de copii, în vârstă de opt şi nouă ani.

Extrem de binedispusă, Kate a discutat cu copiii, a intrat în corturile lor şi s-a aşezat în jurul unui foc de tabără.

Aceste tabere sunt susţinute de ARK Schools, care este sprijinită de fundaţia prinţilor William şi Harry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici