Ducesa de Cambridge va dormi o noapte pe stradă. De ce va face soţia lui William acest gest

Catherine, ducesa de Cambridge, se pregăteşte să calce pe urmele soţului ei, prinţul William al Marii Britanii, şi îşi va petrece o noapte dormind pe stradă, în cadrul unui eveniment organizat de o fundaţie de caritate britanică.

3047 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge va dormi o noapte pe stradă. De ce va face soţia lui William acest gest

Ducesa de Cambridge va dormi o noapte pe stradă. De ce va face soţia lui William acest gest (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Prinţul William s-a asociat cu organizaţia britanică Centrepoint, care îi sprijină pe tinerii fără adăpost, şi a petrecut o noapte alături de aceştia, la Londra, dormind pe stradă, în iarna anului 2009, informează contactmusic.com.

Soţia lui, ducesa de Cambridge, şi-a declarat la rândul ei ataşamentul pentru această cauză şi a spus că vrea să participe la o acţiune similară.

Informaţia a fost confirmată de Lisa Maxwell, o prezentatoare de televiziune celebră în Marea Britanie, care este şi ambasadoare a organizaţiei de caritate Centrepoint.

Prinţul William este patronul acestei organizaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici