Ducesa Meghan de Sussex, pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului. Motivul uluitor pentru care este criticată

Ducesa Meghan de Sussex a fost inclusă pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului, fiind criticată pentru faptul că poartă pantofi cu un număr mai mare decât ar fi nevoie, potrivit contactmusic.com.

4966 afișări
Imaginea articolului Ducesa Meghan de Sussex, pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului. Motivul uluitor pentru care este criticată

Ducesa Meghan de Sussex, pe lista celor mai mari gafe vestimentare ale deceniului

Fosta actriţă americană, star al serialului "Costume/ Suits", a fost criticată pentru că, de obicei, poartă pantofi prea mari, iar acest lucru s-a întâmplat inclusiv la şedinţa foto care a marcat logodna ei cu prinţul Harry al Marii Britanii.

Pe aceeaşi listă a gafelor vestimentare ale deceniului au mai fost incluse cântăreaţa Lady Gaga, pentru celebra rochie din carne purtată la ediţia din 2010 a galei MTV Video Music Awards, dar şi actriţa şi cântăreaţa Miley Cyrus, pentru ţinuta Versace care îi acoperea cu greu bustul aleasă pentru gala MTV din 2015.

De asemenea, starul de reality show Kim Kardashian West a primit o menţiune pentru rochia Givenchy purtată la Met Gala de la New York, din 2013. Aceasta, însărcinată la momentul respectiv, a recunoscut ulterior că rochia imprimată cu trandafiri a făcut-o să se simtă "nesigură".

De partea cealaltă, ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William, cântăreaţa Rihanna şi actriţa Helen Mirren au fost lăudate pentru alegerile vestimentare.

Listele au fost realizate în baza unor sondaje de platforma de cumpărături online Love The Sales.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici