Duet inedit: Steven Tyler a înregistrat o piesă cu rapperul Psy

Rockerul Steven Tyler, solistul trupei americane Aerosmith, a înregistrat un duet cu rapperul sud-coreean Psy, interpretul piesei "Gangnam Style".

140 afișări
Imaginea articolului Duet inedit: Steven Tyler a înregistrat o piesă cu rapperul Psy

Steven Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rapperul asiatic spune că a înregistrat acel single pentru noul său album şi că această colaborare inedită reprezintă pentru el un vis devenit realitate, informează contactmusic.com.

"Atunci când eram elev, plângeam la propriu când ascultam Aerosmith cântând piese precum «Crazy» şi «Amazing». Ei au fost modelele mele de viaţă şi acum am ajuns să colaborez cu Steven Tyler. Îţi vine să crezi? Iubesc viaţa pe care o am!", a declarat Psy pentru versiunea italiană masculină a revistei Vogue.

Potrivit presei internaţionale, cei doi cântăreţi s-au cunoscut în culisele scenei, la un festival muzical din Singapore, în luna mai. Cu acea ocazie, Psy a postat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Steven Tyler, dar şi o fotografie cu set list-ul trupei Aerosmith, pe spatele căruia Steven Tyler a scris următorul mesaj: "Psy, e o onoare şi o plăcere să te cunosc. Cu dragoste, Steven Tyler".

Titlul piesei înregistrate de cei doi artişti nu a fost deocamdată dezvăluit.

Totodată, Psy a dezvăluit faptul că speră să lanseze un cover după o piesă celebră a trupei Queen, după o întâlnire cu chitaristul Brian May, în timpul căreia i-a descris muzicianului britanic felul în care Freddie Mercury i-a influenţat cariera şi felul în care se exprimă pe scenă.

"Nu pot să mă apropii de talentul lui de compozitor, dar, în privinţa prezenţei pe scenă, tot ce ştiu despre scenă şi despre prestaţia live, am învăţat din videoclipurile sale", a spus Psy.

"Gangnam Style" a făcut din Psy un superstar internaţional, după postarea videoclipului acestei piese pe site-ul YouTube, în vara anului 2012. De atunci, videoclipul a fost vizualizat de 1,7 miliarde de ori, doborând toate recordurile.

Steven Tyler este liderul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american - care a concertat şi la Bucureşti, în 2010 - se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici