Dumitru Dragomir: Îi doresc multă sănătate Simonei Halep. Felicitări familiei pentru cum a crescut-o

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) pune în mişcare banii câştigaţi pe terenul de tenis, iar de curând a achiziţionat o casă în una dintre cele mai scumpe zone ale Bucureştiului, Herăstrău-Nordului.

393 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir: Îi doresc multă sănătate Simonei Halep. Felicitări familiei pentru cum a crescut-o

Dumitru Dragomir: Îi doresc multă sănătate Simonei Halep. Felicitări familiei pentru cum a crescut-o

Dacă unele dintre afacerile familiei Halep nu merg chiar aşa cum ar trebui, zona imobiliară pare să rămână, în continuare, preferata Simonei. Duminică dimineaţă, 30 septembrie, Dumitru Dragomir a dezvăluit că liderul mondial tocmai a făcut o nouă achiziţie: "Halep şi-a cumpărat o casă la două case distanţă, în cartier. E vecină cu mine", a spus fostul şef al LPF, care a avut şi un mesaj pentru Halep: "Îi doresc multă sănătate, că face cinste fotbalului românesc. Îi felicit familia pentru cum a crescut-o".

2.500 de euro/metru pătrat e preţul unui apartament în Herăstrău-Nordului, a doua cea mai scumpă zonă a Capitalei, după Kiseleff-Aviatorilor.

La 29 de milioane de dolari se ridică averea aproximativă a Simonei Halep, cea care, duminică, 30 septembrie, a debutat la turneul de la Beijing în meciul contra tunisiencei Ons Jabeur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici