După ce şi-a pierdut buletinul, Smiley are "Insomnii": Lansează un nou videoclip - FOTO, VIDEO

Cântărenţul Smiley a lansat în noaptea de joi spre vineri, la ora 02:00, videoclipul celui mai nou single, "Insomnii", o piesă de dragoste compusă chiar de artist.

2034 afișări
Imaginea articolului După ce şi-a pierdut buletinul, Smiley are "Insomnii": Lansează un nou videoclip - FOTO, VIDEO

După ce şi-a pierdut buletinul, Smiley are "Insomnii": Lansează un nou videoclip (Imagine: Facebook)

După ce şi-a tachinat cei peste trei milioane de fani de pe pagina de Facebook cu o serie de imagini de tip benzi desenate despre noua piesă, Andrei Maria, cu numele de scenă Smiley, a lansat vineri, 15 aprilie, o noua piesă de dragoste şi despre insomniile cauzate de lipsa "ei".

"Sunt atâtea nopţi în care nu dorm...din diverse motive :), încât m-am gândit că trebuie să fac o piesa şi despre asta", a spus Smiley despre cel mai recent single al său.

În noaptea de joi spre vineri, deşi trecuse deja vremea de "Noapte bună", în studiourile HaHaHa Production nimeni nu dormea, pentru că după miezul nopţii, mai exact la ora 02:00 AM, Smiley îşi lansa noul single – "Insomnii", a anunţat în spirit de gluma casa de discuri într-un comunicat remis MEDIAFAX.

De la începutul lunii aprilie, Smiley a publicat pe pagina sa de Facebook, imagini de genul benzilor desenate, în care el era protagonistul şi în care apărea câte o bulă de dialog cu un vers din acestă noua piesă, fanii săi bănuind că este vorba despre o campanie de teasing pentru un nou single.

Piesa compusă de Andrei Maria (Smiley) şi Şerban Cazan în studiourile HaHaHa Production a fost lansată în coproducţie cu Cat Music.

Videoclipul a fost regizat de Adrian Batista, cel care pune în scenă de ceva vreme şi show-ul "Românii au talent".

Materialul video a fost realizat într-un cadru atipic şi are o poveste mai puţin obişnuită, ce lasă imaginaţia celui care îl priveşte să zboare fără limite, o poveste în care totul este posibil, dar nimic nu este sigur...la fel ca într-un vis.

Andrei Tiberiu Maria s-a născut pe 27 iulie 1983. După cinci albume premiate cu Discul de Aur lansate împreună cu trupa Simplu, Cântăreţul de muzică pop Smiley a decis să se îndrepte către o carieră solo, potrivit biografiei publicate pe site-ul hahahaproduction.com.

Primul său album solo, "În lipsa mea" a apărut în anul 2008, urmând să fie premiat cu Discul de Aur şi apreciat ca Cel mai bun album, în cadrul Romanian Music Awards (RMA). În anul 2010, Smiley a lansat cel de-al doilea album solo, "Plec pe Marte", care a fost desemnat Cel mai bun album pop-dance.

Single-ul "Plec pe Marte" s-a aflat pe primul loc în clasamentele muzicale timp de 20 de săptămâni, potrivit Nielse, iar "Dream girl", cel de-al treilea single extras de pe album i-a adus premiul pentru Cel mai bun artist, la RMA.

În 2012 Smiley a lansat "Cai verzi pe pereţi", împreună cu prietenii şi colaboratorii săi – Alex Velea şi Don Baxter. Noul single s-a poziţionat în timp record pe locul 1 în toate clasamentele muzicale din ţară, doborând, de asemenea, recordurile YouTube.ro, cu cele 18 milioane de vizualizări acumulate până în prezent. În anul 2013, Smiley a decis că e timpul pentru un nou album, "Acasă", iar la începutul lui 2015, Smiley a lansat single-ul "Oarecare", o piesă care s-a menţinut pe locul I în topuri timp de nouă săptămâni consecutive.

Totodată, artistul a lansat şi două piese în cadrul campaniei #maimusic. "10 Minutes" este o colaborare cu Feli, iar "My Present for You", featuring Jazzy Jo, este piesa care a încheiat luna #maimusic, fiind inlcusă şi pe coloana sonoră a filmului "Poveste de dragoste", regizat de Cristina Iacob.

În luna decembrie 2015, Smiley a colaborat cu DOC pentru piesa "Pierdut buletin", primul single extras de pe noul album al rapper-ului: "DOC & Motzu în HD". Piesa a obţinut, la mai puţin de două luni de la lansare, peste nouă milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2009 Smiley a fondat casa de producţie HaHaHa Production. Printre cele mai de succes proiecte produse şi dezvoltate de Smiley în calitate de producător s-au numărat artiştii HaHaHa Production: Feli, Radio Killer, Sore, Cabron, Jazzy Jo, Silviu Paşca, Dorian, Speak, dar şi alţi cunoscuţi muzicieni, precum CRBL, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, Anda Adam, Andreea Bănică, Loredana, Andra, Corina, Cream, Emanuel. În ceea ce priveşte colaborările internaţionale, Smiley a lucrat până acum cu Ingrid, o celebră artistă din Italia, dar şi cu rapperii americani Snoop Dogg şi Sway, în timp ce alte astfel de colaborări inedite se află în pragul lansării.

Totodată Smiley este inclus în două dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune din România, respectiv "Romanii au Talent" şi "Vocea României", apărând de-a lungul vremii într-un serial ("Un pas înainte") şi mai multe lungmetraje – "Un film Simplu", "Naşa" sau "#Selfie".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici