Duran Duran va lansa un nou album în 2014. Când vor intra în studioul de înregistrări membrii trupei

Trupa Duran Duran va lansa un nou album în 2014, al 14-lea din carieră, acesta fiind o continuare a materialului discografic lansat în 2010, "All You Need is Now".

158 afișări
Imaginea articolului Duran Duran va lansa un nou album în 2014. Când vor intra în studioul de înregistrări membrii trupei

Duran Duran va lansa un nou album în 2014. Când vor intra în studioul de înregistrări membrii trupei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Basistul John Taylor a confirmat că el şi colegii săi de trupă, solistul Simon Le Bon, toboşarul Roger Taylor şi clăparul Nick Rhodes, vor intra în studioul de înregistrări la începutul anului viitor, informează contactmusic.com.

"Ne-ar plăcea să avem un album pentru 2014, deoarece cu asta ne ocupăm", a spus acesta.

Muzicianul în vârstă de 52 de ani a spus că trupa nu plănuieşte să iasă la pensie şi va continua să cânte atât timp cât va avea fani care să o asculte.

Exponentă a curentului new-wave, alături de trupe precum Depeche Mode, Frankie Goes to Hollywood, Tears for Fears şi New Order, Duran Duran este una dintre cele mai apreciate şi longevive formaţii din istoria muzicii. Are în spate o carieră de peste 25 de ani, mai mult de 70 de milioane de albume vândute în întreaga lume, 18 single-uri în topul Billboard 100 şi 30 în Top 40 UK.

În octombrie 2006, Duran Duran a susţinut un concert la Sala Palatului din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici