Dustin Hoffman va juca într-un serial TV inspirat din universul curselor de cai

Actorul american Dustin Hoffman a acceptat să joace în episodul pilot al serialului de televiziune "Luck", difuzat de postul HBO, inspirat din universul curselor de cai.

24 afișări
Imaginea articolului Dustin Hoffman va juca într-un serial TV inspirat din universul curselor de cai

Dustin Hoffman va juca într-un serial TV inspirat din universul curselor de cai

Acest proiect este considerat de criticii de specialitate drept o analiză provocatoare a universului curselor de cai şi a industriei pariurilor, povestită cu ajutorul unor personaje care gravitează în jurul hipodromurilor. Scenariul a fost scris de David Milch, iar regia va fi asigurată de Michael Mann.

Dustin Hoffman va interpreta rolul lui Ace Berstein, un bărbat inteligent, intuitiv şi dur, care a avut întotdeauna de-a face cu lumea pariurilor, începând cu casele de pariuri şi terminând cu spălarea de bani prin intermediul cazinourilor.

Recent eliberat după patru ani de închisoare, el face din nou echipă cu Gus Economou, interpretat de Dennis Farina, şoferul şi garda lui de corp de foarte mulţi ani, pentru a pune la punct un plan complex în care este implicat hipodromul din oraş. Cei doi îl vor recruta pe Turo Escalante, interpretat de John Ortiz, un antrenor de succes, dar cu o reputaţie sordidă.

Filmările vor debuta la începutul acestei primăveri, în Los Angeles.

Cooptarea lui Dustin Hoffman în acest proiect este o mare realizare a postului HBO, deoarece renumitul actor american nu a mai jucat într-o producţie de televiziune de peste 40 de ani. Hoffman, câştigător a două premii Oscar, pentru rolurile din "Rain Man" şi "Kramer contra Kramer", va juca în cel mai recent film din franciza "Un socru de coşmar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici