E OFICIAL: Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit

Angelina Jolie şi Brad Pitt, unul dintre cele mai celebre cupluri din lume, care au o relaţie de şapte ani şi au împreună şase copii, s-au logodit, data nunţii urmând să fie stabilită ulterior, potrivit purtătorului de cuvânt al actorului.

2097 afișări
Imaginea articolului E OFICIAL: Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit

E OFICIAL: Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De-a lungul anilor, au existat mai multe zvonuri privind căsătoria celor două staruri, cei doi dezminţind de fiecare dată şi chiar spunând că se vor căsători numai dacă de acest privilegiu vor putea beneficia şi persoanele cu orientare homosexuală.

Vineri, însă, purtătorul de cuvânt al lui Brad Pitt a confirmat logodna celor doi, după ce Jolie a fost fotografiată în Los Angeles purtând un diamant uriaş pe degetul inelar pe care de obicei se poartă inelele de logodnă.

"Da, confirm. Este o promisiune pentru viitor, iar copiii lor sunt foarte fericiţi. Nu a fost încă stabilită o dată", a spus Cynthia Pett-Dante, purtător de cuvânt al actorului.

Pitt, în vârstă de 48 de ani, şi Jolie, în vârstă de 36 de ani - botezaţi de presă Brangelina - au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Starul filmului "Moneyball" declarase la începutul acestui an că, la presiunile copiilor, au luat în considerare căsătoria.

"Cred că această căsătorie înseamnă din ce în ce mai mult pentru copiii noştri. Am făcut această declaraţie, mai demult, că nu o vom face până ce toată lumea o va putea face (referindu-se la persoanele homosexuale, n.r.). Dar nu cred că ne vom putea sustrage", a spus Pitt, într-un interviu acordat în ianuarie publicaţiei The Hollywood Reporter.

Bijutierul Robert Procop a declarat, vineri, că el a realizat inelul de logodnă pentru Jolie, în colaborare cu Pitt, şi că a lucrat la acesta peste un an. Inelul include un diamant dreptunghiular alungit, tăiat pentru a se potrivi degetelor lungi şi subţiri ale actriţei, şi este montat într-o "galaxie" de mici pietre preţioase.

Jolie l-a purtat pentru prima dată în public miercuri, la o vizionare privată organizată la Muzeul de artă din Los Angeles, unde a participat alături de Pitt şi de fiul lor Pax.

În 2005, Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith". Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală.

Astfel, Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Jolie a mai avut două scurte mariaje, cu actorii Billy Bob Thornton şi Jonny Lee Miller.

Jolie şi Pitt au devenit rapid unul dintre cele mai influente cupluri la Hollywood, călătorind mult în jurul lumii, mai ales că Jolie era ambasador al bunăvoinţei pentru ONU. Au adoptat împreună o fetiţă din Ethiopia şi un băiat din Vietnam, după ce Angelina adoptase deja un băiat din Cambodgia.

Speculaţiile despre o iminentă căsătorie au atins un punct culminant după ce Jolie a născut primul lor copil, o fetiţă pe nume Shiloh, în Namibia, în 2006, şi încă o dată doi ani mai târziu, când actriţa i-a născut pe gemenii Knox şi Vivienne, în Franţa.

Pitt însă a insistat că nu se vor căsători până ce mariajele între persoanele de acelaşi sex nu vor fi legalizate în SUA. În prezent, căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt legale în New York şi alte şapte state americane. În ianuarie, actorul a spus că presiunile au crescut şi că nu numai copiii îşi doreau o căsătorie a părinţilor lor.

"Înseamnă atât de mult pentru copiii mei şi ei întreabă mult despre acest lucru. Şi înseamnă şi pentru mine ceva, să îmi iau un astfel de angajament. Este ridicol, chiar ridicol să fii îndrăgostit de cineva şi să creşti o familie cu cineva şi să vrei să-ţi iei un astfel de angajament şi să nu fii în stare", a mai spus acesta.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe", "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj).

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Dl şi dna Smith", "A Mighty Heart", "Gia", dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted". Ea a fost nominalizată la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, la categoria "cel mai bun film într-o limbă străină", pentru debutul său în regie, "In the Land of Blood and Honey".

În urmă cu câteva zile, surse declarau pentru revista People că Jolie şi Pitt vor juca din nou împreună într-un film, pentru prima dată după lungmetrajul "Domnul şi doamna Smith".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici