Echipa "Disney Live! " organizează audiţii la Bucureşti pentru turnee internaţionale

Compania Feld Entertainment organizează, cu ocazia spectacolelor "Disney Live! - Mickey's Magic Show" de la Bucureşti, audiţii pentru completarea echipei care urmează să participe în turneele internaţionale "Disney Live!", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

201 afișări
Imaginea articolului Echipa "Disney Live! " organizează audiţii la Bucureşti pentru turnee internaţionale

Echipa "Disney Live! " organizează audiţii la Bucureşti pentru turnee internaţionale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Superproducţia "Disney Live! - Mickey's Magic Show" va ajunge în premieră la Bucureşti şi va avea nouă reprezentaţii la Sala Palatului, în perioada 13 - 17 februarie.

Feld Entertainment, producătorul spectacolelor "Disney Live!", ce prezintă faimoasele personaje din lumea lui Walt Disney, este în căutare de artişti, interpreţi sau executanţi - femei şi bărbaţi - pentru eventuale contracte în turnee din Asia, America de Sud, Europa şi Australia, pentru sezonul 2013 - 2014. Competenţe de specialitate cum ar fi adagio, trambulină, teatru de păpuşi, patinaj şi cunoaşterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

Audiţiile vor avea loc pe 10 februarie, la studioul Perfect Body din Bucureşti, şi vor avea următorul program: înscrieri - ora 15.00-16.00 şi audiţii - 16.00-20.00.

Toţi candidaţii sunt rugaţi să aducă o fotografie portret şi un CV şi vor învăţa o combinaţie de dans. Doamnele sunt rugate să aibă părul coafat corespunzător şi un machiaj de scenă mediu (neutru), iar domnii sunt rugaţi să fie proaspăt bărbieriţi. Candidaţii nu trebuie să poarte pălării. Audiţiile se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Feld Entertainment este liderul mondial în producerea şi prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie în cadrul turneelor live. Cu o audienţă de peste 30 de milioane de spectatori în fiecare an, producţiile Feld Entertainment au avut reprezentaţii în mai mult de 70 de ţări de pe şase continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici