Echipa filmului #Selfie este în cărţi pentru CEL MAI MARE SELFIE din lume - FOTO, VIDEO

Echipa filmului "#Selfie", regizat de Cristina Iacob, are mari şanse să intre în Guinness Book cu cel mai mare selfie din lume, după ce fanii au răspuns apelului de a face, de 1 Mai, la Mamaia, un selfie colectiv demn de Cartea Recordurilor. La eveniment a fost şi un reprezentant Guinness Book, iar anunţul oficial al intrării echipei #Selfie şi a prietenilor săi în Cartea Recordurilor va veni peste 12 săptămâni, conform procedurii Guinness.

1778 afișări
Imaginea articolului Echipa filmului #Selfie este în cărţi pentru CEL MAI MARE SELFIE din lume - FOTO, VIDEO

Echipa filmului #Selfie este în cărţi pentru CEL MAI MARE SELFIE din lume - FOTO, VIDEO

Veselie şi mult bliţ, joi seară, la Mamaia, în cortul The Mission. Echipa filmului „#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, a organizat un eveniment în premieră în România, care are mari şanse să rămână consemnat în Cartea Recordurilor. În prezenţa unui reprezentant al Guiness Book, cei prezenţi au încercat - şi, din spusele lor, au şi reuşit - să facă cel mai mare selfie din lume. Toată lumea a participat gratuit la eveniment.

Astfel,  toţi cei care au vrut să pună umărul - şi poza - la stabilirea recordului şi-au făcut un selfie în cortul The Mission, pe care l-au postat pe record.selfieyourmovie.com. Astfel, ei au intrat şi in cursa pentru un iPhone 5c, oferit de iStyle.

În plus, pe scena The Mission au urcat MC George Vintilă, membrii trupei Lala Band, Smiley şi Alex Velea. Prezenţi evenimentul de la Mamaia au fost şi actorii principali din filmul „#Selfie” - Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hodja, Alex Călin, Vlad Logigan şi Levent Sali.

LIVE TEXT

UPDATE 21:40 - Evenimentul din această seară a ajuns la momentul realizării celui mai mare selfie din lume. Din acest moment, echipa filmului "#Selfie" este în cărţi pentru recordul la cel mai mare selfie din lume. Procedura Guinness prevede ca răspunsul oficial să fie anunţat în termen de 12 săptămâni.

UPDATE 21:30 - Publicul prezent în cortul The Mission este filmat cu ajutorul unei drone.

UPDATE 21:15 - Smiley a urcat pe scenă. Oamenii s-au adunat pentru a face poze şi pentru a cânta alături de acesta.

UPDATE 21:00 - Câteva sute de persoane s-au adunat până la această oră la cortul The Mission, din Mamaia.

UPDATE 20:40 - Atmosfera este întreţinută de George Vintilă, care a urcat pe scena din cortul The Mission. Mai târziu, Alex Velea şi Smiley vor fi cei care vor "încălzi" publicul.

UPDATE 20:25 -  Stewarzii se pregătesc pentru atestarea recordului pentru cel mai mare selfie din lume. Orice persoană poate participa, gratuit, la eveniment. Trebuie doar să-şi facă un selfie în cortul The Mission, apoi să posteaze poza pe record.selfieyourmovie.com şi să se înregistreze cu contul personal de Facebook. Astfel intră şi in cursa pentru un iPhone 5c, oferit de iStyle.

UPDATE 20:10 - Actorii principali din filmul „#Selfie” sunt şi ei prezenţi la eveniment. Zâmbitori, cu toţii se pregătesc pentru evenimentul din această seară.

UPDATE 20:00 - Primii oamenii au început să sosească la cortul The Mission de pe plaja Nord, din Mamaia.

Echipa filmului „#Selfie”, regizat de Cristina Iacob, se află în această seară în Mamaia, pe plaja Nord, în cortul The Mission, pentru un eveniment în premieră în România. În prezenţa unui reprezentat al Guiness Book, se încearcă realizarea celui mai mare selfie din lume. Orice persoană poate participa gratuit la acest eveniment.

Astfel,  toţi cei care vor să pună umărul la stabilirea recordului trebuie doar să-şi facă un selfie în cortul The Mission, apoi să posteaze poza pe record.selfieyourmovie.com şi să se înregistreze cu contul personal de Facebook. Astfel intră şi in cursa pentru un iPhone 5c, oferit de iStyle.

În plus, pe scena The Mission vor urca MC George Vintilă, membrii trupei Lala Band, Smiley şi Alex Velea. Prezenţi evenimentul de la Mamaia sunt şi actorii principali din filmul „#Selfie” - Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hodja, Alex Călin, Vlad Logigan şi Levent Sali.

Filmul "#Selfie", regizat de Cristina Iacob, va avea premiera în cinematografe pe 9 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici