Echipa filmului "#Selfie" vrea să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare selfie

Echipa filmului "#Selfie", regizat de Cristina Iacob, vrea să intre în Guinness Book cu cel mai mare selfie din lume, evenimentul urmând să aibă loc de 1 Mai, în Mamaia, pe plaja Nord, în cortul The Mission, începând cu ora 20.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

701 afișări
Imaginea articolului Echipa filmului "#Selfie" vrea să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare selfie

Echipa filmului "#Selfie" vrea să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare selfie

Accesul este gratuit pentru toţi cei care vor să scrie istorie cu fenomenul "#Selfie".

Joi, 1 mai, peste 1.000 de persoane sunt aşteptate să participe la evenimentul care va marca întreaga vară. Sub privirile reprezentanţilor Guinness Book, participanţii sunt invitaţi să stabilească împreună un nou record mondial pentru cel mai mare număr de oameni care îşi fac o fotografie selfie în acelaşi timp. Tot ce trebuie să facă este să vină la cortul The Mission, pe plaja Nord din Mamaia, cu un smartphone cu care să poată imortaliza clipa de glorie care îi va înscrie direct în Cartea Recordurilor.

Spectacolul se anunţă a fi unul incendiar, exact în spiritul "#Selfie": cu distracţie de zile mari şi supradoză de veselie. Nici vedetele nu vor lipsi de la momentul istoric în care românii vor stabili un nou record mondial. Începând cu ora 20.00, alături de MC George Vintilă, vor încinge atmosfera membrii trupei Lala Band, iar, de la ora 21.00, Smiley va susţine un concert împreună cu Alex Velea.

Şi actorii principali din filmul "#Selfie" - Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hodja, Alex Călin, Vlad Logigan şi Levent Sali - vor fi prezenţi la eveniment.

O producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de Zazu Film, comedia românească "#Selfie", regizată de Cristina Iacob, aduce distracţia de la mare pe marile ecrane din ţară, în premieră, pe 9 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici