Ed Sheeran, cel mai difuzat artist pe Amazon Music în 2019

Ed Sheeran a fost cel mai difuzat artist al Amazon Music în 2019, anunţă Smart Radio care păstrează un loc special pentru muzica artistului în playlistul zilei.

58 afișări
Imaginea articolului Ed Sheeran, cel mai difuzat artist pe Amazon Music în 2019

Ed Sheeran, cel mai difuzat artist pe Amazon Music în 2019

Hit-ul „Shape of You” a fost cea mai populară alegere a anului pe serviciul de streaming Amazon Music. Piesa este extrasă de pe albumul „No.6 Collaborations Project”, care conţine colaborări cu artişti precum Stormzy, Cardi B şi Chance the Rapper, unul dintre LP-urile preferate ale ascultătorilor din Marea Britanie, alături de "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", al lui Billie Eilish şi de "Lover", al lui Taylor Swift.

În acelaşi timp, „Old Town Road (Remix)”, cântată de Lil Nas X şi Billy Ray Cyrus, a fost cea mai solicitată melodie de către utilizatorii boxei inteligente Alexa, spune Contact Music.

Printre melodiile cele mai ascultate se numără şi "Giant" cântată de Calvin Harris şi de Rag'n'Bone Man şi "I Don't Care", hit-ul lui Ed Sheeran & Justin Bieber şi "Señorita" de Shawn Mendes şi Camila Cabello.

Cea mai cerută melodie pe Alexa prin Amazon Music a fost „Old Town Road (Remix)” de Lil Nas X şi Billy Ray Cyrus. Anul trecut, Drake a fost cel mai difuzat artist al anului.

Totuşi, în 2017, tot Ed Sheeran a deţinut acest titlul, bătând recorduri deţinute până acum de The Beatles, Elvis Presley, Fleetwood Mac şi Queen.

Piesele interpretate de Ed Sheeran se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.ro/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici