Eddie Murphy a divorţat la două săptămâni de la nuntă

Actorul american Eddie Murphy şi noua sa soţie, Tracey Edmonds, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, organizată în Polinezia Franceză, informează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului Eddie Murphy a divorţat la două săptămâni de la nuntă

Eddie Murphy a divorţat la două săptămâni de la nuntă

Potrivit publicaţiei americane People, starul seriei "Shrek" şi Edmonds, un producător de film, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, pe insula Bora Bora, pe 1 ianuarie.

Pentru ca mariajul să fie recunoscut în Statele Unite, cei doi urmau să de căsătorească civil pe pământ american.

Dar Murphy, în vârstă de 46 de ani, şi Edmonds, în vârstă de 40 de ani, au declarat într-un comunicat pentru revista People că nu vor face acest lucru, pentru că s-au despărţit, dar au decis să rămână prieteni.

"După mai multe discuţii, am luat de comun acord decizia de a nu ne căsători civil, pentru că nu este necesar să continuăm relaţia noastră", au declarat cei doi în comunicat.

"În timp ce recenta căsătorie simbolică în Bora Bora a fost un mod de a arăta dragostea adâncă, prietenia şi respectul pe care le avem unul faţă de celălalt la un nivel spiritual, am decis să rămânem doar prieteni", se adaugă în acelaşi comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici