Eddie Murphy s-a logodit

Eddie Murphy s-a logodit cu iubita sa, în pofida conflictului cu fosta lui parteneră, Mel B, privind paternitatea copilului pe care îl are cu aceasta, informează tabloidul Mirror, în ediţia electronică.

2 afișări
Imaginea articolului Eddie Murphy s-a logodit

Eddie Murphy s-a logodit

Actorul s-a logodit cu Tracey Edmonds, căreia i-a oferit un inel cu un diamant imens săptămâna trecută.

"Va fi o nuntă privată, fără multă publicitate şi foarte romantică", a declarat un prieten al cuplului.

Vestea logodnei lui Eddie Murphy a fost o lovitură pentru Mel B, care se pregăteşte pentru turneul reunificatei trupe Spice Girls. Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani este încă nemulţumită de modul în care Murphy, care are 46 de ani, a pus capăt relaţiei cu ea într-o emisiune TV de anul trecut, în timp ce Mel era însărcinată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici