Ediţia a doua a CokeLive Festival - pe 12 şi 13 septembrie

Ediţia a doua a CokeLive Festival va avea loc, anul acesta, pe 12 şi 13 septembrie, pe Insula Lacul Morii din Bucureşti, evenimentul fiind organizat de Coca-Cola împreună cu Emag!c Entertainment.

18 afișări
Imaginea articolului Ediţia a doua a CokeLive Festival - pe 12 şi 13 septembrie

Ediţia a doua a CokeLive Festival - pe 12 şi 13 septembrie

"În acest an, pentru că ne dorim ca festivalul să fie şi mai interactiv, ne-am unit forţele cu o companie de promovare de concerte cu o lungă experienţă, Emag!c Entertainment", a declarat Natalia Preduţ, Group Brand Manager, Sparkling Beverages, Coca-Cola Ro/Bg/Md/Mk.

Emag!c Entertainment este compania de promovare de concerte şi impresariat artistic internaţional care a adus în România artişti precum Depeche Mode, Marilyn Manson, P!nk, Alice Cooper sau Duran Duran şi care anul acesta va organiza concertele Kylie, Metallica, Lenny Kravitz şi Iron Maiden, precum şi festivalul B'estfest.

"După colaborarea excelentă de anul trecut în cadrul altor evenimente, suntem încântaţi că avem ocazia de a ne aduce contribuţia la transformarea CokeLive într-unul dintre cele mai bune festivaluri internaţionale din Europa", a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emag!c Entertainment.

În următoarele săptămâni, CokeLive Festival va face publice primele nume internaţionale confirmate pe afiş.

Prima ediţie a festivalului CokeLive a avut loc anul trecut, la sfârşitul lunii iunie, pe insula Lacul Morii din Bucureşti, desfăşurându-se pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi. Line up-ul festivalului, organizat alături de compania Events, a cuprins trupele The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, BackyardBabies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, Bodhaa Boulevard, Vanilla Ice, alături de trupe româneşti precum Iris, Vama, Viţa de Vie, AB4, Zob, E.M.I.L., Luna Amară, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Nişte băieţi şi Danger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici