Ediţia de anul acesta a CokeLive - anulată

Coca-Cola şi Emag!c Entertainment au decis să renunţe la ediţia din acest an a festivalului CokeLive, ce trebuia să se desfăşoare pe 12 şi 13 septembrie, pe Insula Lacul Morii din Bucureşti, pentru că nu au reuşit să contracteze artiştii pe care îi doreau.

46 afișări
Imaginea articolului Ediţia de anul acesta a CokeLive - anulată

Ediţia de anul acesta a CokeLive - anulată

"Contextul de pe piaţa muzicală a făcut dificilă prezenţa unor trupe considerate de către Coca-Cola şi organizatori relevante pentru publicul tânăr din România. De aceea, după o muncă de mai bine de jumătate de an, cei doi parteneri au decis de comun acord să nu compromită experienţa muzicală oferită de CokeLive", transmite Coca-Cola.

"Decizia a fost îndelung analizată. Încă de la lansarea CokeLive ne-am propus ca acesta să fie unul dintre cele mai importante festivaluri din România. În mod neprevăzut, contextul extern de pe piaţa muzicală de anul acesta s-a schimbat. Analiza întregului proiect ne-a făcut să renunţăm la o ediţie care riscă să nu se ridice la standardele pe care ni le doream", a declarat Elena Şerban, Coca-Cola Brand Manager România şi Moldova.

Din dorinţa de a oferi un eveniment de calitate, Coca-Cola s-a asociat în acest an cu Emag!c Entertainment, cea mai mare companie de promovare de concerte şi impresariat artistic din România.

Cei doi parteneri îşi continuă colaborarea în 2008 prin susţinerea B'estfest, cât şi a altor concerte de muzică rock. Coca-Cola este unul dintre marii investitori în evenimente muzicale din România, fiind implicată şi în susţinerea festivalurilor Stufstock, Peninsula etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici